Yesim1995 sadece naz meselesi değil aslında. Bu senin beklentilerinle de alakalı. İlla ki istisna olan hastaneler de vardır ama bir genelleme yapacak olurdak şayet, Mesala genel olarak devlette sancı sürecininde ailenden kimse olmaz. Kaç saat sancı çekeceğin de doğuma göre değişken olur. Maalesef devlette bazı doktor, ebe, hemşire personel davranışları da o hassas süreçte demorolize etmeye çok müsait olabiliyor. Psikolojin güçlü değilse etkilenme oranın yükselebilir. Mahremiyet olayı da devlette biraz sıkıntı. Allah herkesi bu özel anda, gerek devlette gerekse özelde merhametli insanlarla karşılaştırsın. Bunları kendi deneyimime göre yazdım. Çünkü ilk doğumum bilinen bir devlet hastanesinde yaptım. Devlette yapıp çok memnun olan da vardır illa ki, ama ben maalesef orayı tercih ettiğime pişman oldum. Şimdi ikinci doğumum yaklaştı, devlet ve özel olarak süreci götürdüm. Allah nasip ederse bu kez özelde düşünüyorum. Herşeyden önemlisi o esnada merhametli insanlara denk gelmek. Allah herkese kolay güzel mutlu bir Doğum tecrübesi nasip etsin ❤️