Ayse4242 36haftaya girdik bugun o kadar nemlendirdim bol bol su ictim iciorumve karnımda catlaklar olmaya baslamış cok üzülüorum ya tabiki bebeklerimiz saglıklı olsunlar ama istemsizce üzülüorum beni rahatlatacak arkadaslara ihtiyacım var suan 😣😣
Dilaemrh Ayse4242 Ya bazen naparsak yap oluyor üzülme☺ ben de bebe yağı sürüyorum göğüslerime, göbeğime, kalçalarıma su içiyorum ama çatlıcam sanki kızarık duruyor karnım😊 napalım çatlarsak da geçer yeter ki bebişlerimiz sağlıkla gelsin🙏💙
Tuanadeniz1 Ayse4242 valla ben 6. Aya girdiğim gibi çatlamaya başlamıştım kasıklardan itibaren .. bende bolca su tüketiyorum sabah akşam mustelanın çatlak öncesi kremini kullanıyorum ama yapcak bişey yok sanırım 🤷♀️ şimdi ise 32+6 dayım basenlerim kasıklarım ve yanlarım acayip çatladı ama olsun .. bebişlerimiz ve biz sağlıklı olalım da gerisi boş gerçekten :) bende çok takıyordum ama artık umursamıyorum
nilaylaylaylay Üzülmeeee doğumdan sonra azalacaklar en kötü ihtimal 1-2 seans lazer tedavisi var ona gideriz. Benim karnım hariç nerelerim çatladı bi görsen gülsenmi ağlasan mı şaşarsın 😄
Ayse4242 Tuanadeniz1 hadi ya demekki hertürlü catlayacan varsa catlıorsun ben daha basit nemlendiriciler kullanmıstım
KatipAnne Karnım burnuma kadar çatladı desem yeridir. Bacaklarımın arkası yarıldı. Varis bile oldu. Ama zerre yağmış kremmiş sürmedim. Sürsem belki bu kadar olmazdı belki hiç olmazdı belkide sürsem bile olurdu bilmiyorum. Ve inanın zerre takmıyorum. Umurumda bile değil. Taksam zaten sürerdim yağdır kremdir. Bilmiyorum bende böyleyim.
Ayse4242 KatipAnne annemdr zerre catlak yok 4tane cocugu var bende catlamam die düsünmüstüm yinede yaglandım su ictim ama ne faydaa
zeynep59 Ayse4242 hiç üzülme canim benim geçerki zaten onlar bak neguzel bebisin gelicek saglikla insallh🤲🏼☺
Ayse4242 Prenslerinin_annesi malesef vazelin sürürorum zaten ayrıyeten baska kremlerde ama catlayacagım varmıs