Tuba1907 Busucan aminnnn inşallah. Çok tatlısın Allah razı olsun. İnşallah rabbim bundan sonra hep güzellikler gösterir sana ve sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini 😍😍😍 Zaten dünyaya bi gelsin o popiş ıstırılacak babasıyla karar aldık. Çok korkuttu bizi. 😅😍❤
Pamukdeniz Tuba1907 biz duyduk şükürler oldun duymadan öncede ultrasyonda gördük o hareketleri Prof olan doktor biliyor bunu canım allah razı olsun kuzum 😍😍😍 evet pozitif ve enerjik olmalıyız heyecanlı ve güleç olmalıyız ki minikler içerde mutlu büyüsün 😍😍😍😍😇😇😇 biz 7+3 üz şükürler olsun şükür 🙏
Tuba1907 Pamukdeniz yaa maşallahh maşallahhh 😍😍😍 bizede dua et canım 🤲🏻❤😍 hayırlısı ile bende duyuyum pıtırımın sesini. Demek ki neymiş Allah var gayle yokmuş 😍😍 hadi gözün aydın 👏🏻👏🏻👏🏻😍😍
Canicim Selamnkızlar bende 7+2 yim bugün dün etlik zübeyde hanıma gittik ve sözde uzamn prof kadın karından muaneyle göremedi bebeğimi kese yok boş gebelik olabişir git vajinal muane yaptır ordada görülmezse kürtaj yapcam dedi nasıl moralim bozuldu sonra hemen ordan özele güzin hanım var ona gittik ve çok şükür sağlıklı büyüyen mükemmel kalp ritmi olan yavrumj gördük ve cidden inandım etlikten güzin hanıma gşdene kadar tarifsiz bi kasık ağrıö başlamıştı stresten ama kalp ritmini duyunca geçti biz ne hissedersek oda onu hissediyor hep mutlu olalım inşallah🙏🙏😭
seyhan81 Canicim ya bu devlette iyi doktora denk gelmek ne kadar zormuş. Benim başıma böyle bişi geldi kanamayla gittim ve doktorum şu an bişey yapamam iki hafta sonra gel dedi. Bu süreçte düşeceği varsa düşer vücutta durmaz zaten dedi ve yolladı. Sonra aynı gün özele gittim sağolsun kalp atışını duyar duymaz iğne ve progestan başladı. İlk iğneyide orda yaptı ve şimdi 24 haftalığız. Aldığı para sonuna kadar helal olsun
Tuba1907 Canicim aman Allahım neler duyuyorum Tam bir cahillik. Birde doktor olacaklar Dedikleri doğruymuş o hastahane için Hatta az bile söylemişler Geçmiş olsun canım Allah sana bağışlasın 😍
Tuba1907 seyhan81 geçmiş olsun . Neler okuyorum böyle şok üstüne şok. Hangi hastahaneye gidiyorsun ğeki
SevdaKurudere Tuba1907 allah inşallah nasip etsin sizede hayırlı sağlıklı bi evlat nasipte ne varsa o olur 🙏🏻
seyhan81 Tuba1907 olayı devlette yaşadım ama şimdilik kayseri memorial ülkü Aksoy gidiyorum. Devlette iyi bir doktor bulursam mecbur yine devlete geçeceğim çünkü özel olarak gittiğim hastane muayenelerle birlikte 5 bini geçiyor muayene 135 lira. Doğumda 3600 e aradaki tahlilleri sayarsak epey tutuyor.
husniyealtun Tuba1907 eger rahim duvarinda incelme olduysa kalinlastirmak icin nar suyu tuket mutlaka. Gunde bir kac bardak taze sıkılmıs olarak hemen ic. Kabak cekirdegi ici ye kavrulmamis olsun mumkunse bir de ananas. Carrefour vb marketlerde ananasi temizlenmis olatak bulabilirsin. Nar suyunuda bu meyve suyu sıkıp satan yerler var ya esin gelirken sıktırsın eve getirsin sen de hemen ic. Biiznillah kalinlasmasina yardimci olur. Birde bence ilk olcumde sorun olabilir rahim kalinligin icin ne zaman yapılmıştı 20 mm olcum acaba.
Tuba1907 husniyealtun ama ibrahim saroçoğlu basbas bağırdı üstüne bas basa dedi ki ilk üç ay nar suyu sakın içmeyin tıp kı maydonoz gibi dedi, düşüklüğe yol açar demişti🤔
Tuba1907 husniyealtun ben adetten beş gün önce öğrendim gebeliğimi. Adet olacağım gün baktı doktor 20 mm çıktı aradan bir hafta sonra başka bir doktor 7 mm olduğunu söyledi
husniyealtun Tuba1907 bunu duymamistim. Biz transfer zamaninda filan hep ictik nar suyu rahim kalinlasmasi icin. O uzman sonucta daha iyi bilir icme oz zaman canim. Ananas ve kabak cekirdegi tuketebilirsin onlarda sakinca olmadigini biliyorum.
husniyealtun Tuba1907 Rabbim guzel haberler aldirsin gonul muradini hayirla versin canim ya ne diyeyim. Evet rahmin o kadar incelmesi garip ama daha dusuk rahim kalinliklariyla baslayip devam eden gebelikler var tedavi goren ve evladi olan arkadaslardan biliyorum. InsaAllah seninde guzelce devam eder gebeligin ve kavusursun evladina
Tuba1907 Snur94 evet küçük bugün tam 5. Haftamdayım. Başka bir doktora denk düştüm. Geçen hafta 20 mm idi rahim duvarı, dün baktı başka bir doktor 7 mm rahim duvarı ölçtü Gebelik yok dedi, beta hcg ye baktı. Meğerse artıyor düzenli şekilde beta hcg
Snur94 Tuba1907 değerleri bilmiyorum canım hatta ben keseyi gördüğümde betam 300 küsürdü ama normal yani endişe etme istersen çok küçük çünkü
DilekAkkayaYksel Tuba1907 benimde ole cok inceymis rahim duvarim 5mm dedi adet gecikmemin ikinci gunu beta 342 cikti yarin yine bakilcak bisey solemedi biraz takip edelim dedi banada ins saglikla kavusuruz 🙏🏻
Tuba1907 DilekAkkayaYksel hafi inşallah hiç birşey olmazda tutunur bebeklerimiz bize 😍😍😍 Bana da haber veriri misin sonucunu
Tuba1907 husniyealtun husniyealtun hamile kalmadan önce saraçoğlu da tavsiye ediyor. Fakat hamileliğin ilk üç ayı asla diyor. Düşük sebebi imiş. Bana da görümcem söyledi yoksa bilmiyordum bende 🤓