Delicift_t Ya yeni hamileyim tanıdığımızın biri taktı bana yok ben hamileyken söyleydim sen benden iyisin bakıyorum iyisin yok ben hastanelerde süründüm sen altı üstü miden bulanıyor falan diyor tutmuş bana diyor sana anneliği ben öğretcem kalpde kırmak istemiyorum napmam lazım
Nurrsda Delicift_t bence muhabbeti kesin ve uzaklaşin çok soylediklerine de takilmayin insanlar kiyaslamayi çok sever
Nesexx Delicift_t herkesin hamileliği aynı olmuyor de geç banada anneliği sana öğreticem falan diyen biri vardı internetten öğreniyorum diyip güldüm.
Sevgi_96 Delicift_t böyle insanlar böyle dönemlerde hiç iyi gelmiyor gerçekten çok sinir bozucudur eminim cevap vermeyin anlasın onu dikkate almadığınız hoş öyleleri pek anlamaz
Yavuzum1202 Dinlıyormus gibi yapıp dınlemıcen ve uzak durucan anneliği öyle birinden kitaplardan öğrenemıyosun o Allah tarafından kadınlara verilen bi nimet
Sevgi_96 Delicift_t ozaman en güzeli araya mesafe koyun görüşmeyin fazla kendi EGO’suyla takılsın o kişi de kimsenin akla ihtiyacı yok sende anneliği ondan öğrenecek değilsin