Derya2727 Kızlar gecen boş gebelik yaşayan varmı diye sormuştum. Cünkü benim bebeğim gözükmediği için doktor bana boş gebelik olabilir demişti. Bugün kontrolde ultrasonda yine bebek gözükmedi kese 9 mm gözüktü. Ama doktor yine aynı gelişmemiş dedi bide alttan bakalım dedi. Alttan bakınca bebeği gördük ama kalp atışı yoktu. Progestan iğne kullanıyorum 5 gündür. Doktor o cok ağır yorar seni dedi hap e devam et dedi 15 gün sonra tekrar gel bakalım dedi acaba neden böyle oluyor. Birde normalde suan 9+1im ama kese 5 haftalık ta kalmış
Sabis42 Derya2727 gebelikte kese oluşur bebek gelişmezse yumurtanın boş sperm ile döllendiğini gösterir.. inşallah bebeğin kalp atışını görürsünüz..
ZmrtDilaa Bende Olmuştu Kese Vardı Ama Kalp Atışı Yoktu Takip Etti Kendi Bozuldu Allahtan Kürtaj Olacaktım 🤭
Sher Bn yaşadım canım inşallah boş gebelik değildir ve sanmıyorum alttan bakıp bebeği gördüyse eğer . Ama bida alttan baktırma bebek ihtimali var çünkü bnde bomboştu ve bebekten önce başka bi beyazlık daha oluyor boncuk kdar .kesede oda yoktu bnde bebeğn gelişimini oluşturan şeymiş oda.sabret Dr gördüyse bebek olur inşallah.. olmazsa sıkma canını o gebeliğe has bişey sadece