Tazeanne0134 Sedolii hayır ben daha hicbir şey almadım Adana'da doğum yapacam ve oraya gidince alacam herşeyini oğlum olacak kısmetse 26+1 haftalık hamileyim az kaldı az 🤭 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🧿🤰🏻
neva01 online_mom banada öyle geliyor , ama doktora ne demeliyim de sezeryan yapmalı vajinam dar zaten vajinusmusdum çatı muanesinde doktor farkeder inşallah:)
online_mom neva01 benim doktorumda sen normal dogum yaparsın dıyor.eşimde normal dogumcu 😂 ama ben degılım şuanlık.zaten 8.ayda falan konusulur o bence.öncesınde pek doktorlar sormuyor.son zamanlarda doktor konu actıgında sölersın 😂🙈👍
Sedolii neva01 miyom ameliyatı oldum kuzucum ondan mecburen sezeryan ☺️ Çukurambar koruya gidiyorum canım Aşkın hocaya
Sevde25 Sedolii benim bi lohusa takımım kaldı onu da alıcam ama bakıyorum cok ince kumaşları siz nerelerden aldınız bunlar hep böyle standart mi oluyo anlamadım ki🤷🏼♀️ ocakta bunu nası giyeyim diyip alamıyorum
neva01 Sedolii anladım canım bende sezeryan olmak istiyorum bende ufuk hastanesine gidiyorum gayet ilgililer bir sıkıntı yok şimdilik benimkide kiz buarada :)
neva01 Sedolii canım anladım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim buarda benimkide kız bebek :)
sonsuzmasalim Sedolii hepinize maşallah😍 benimde bu sene ocak da oğlum oldu şuan 8,5 aylık💙 çok duygulandım, geçen sene bu zamanlarda bende sizin gibiydim🙂 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah❤️❤️
Sedolii sonsuzmasalim ayy nasıl duygulandımm o hissi tekrar hissettirebilmek ne güzel 🥰🥰 Rabbim sağlık versin 🥰😘
Merve1997 Sedolii aynen aynen kocam da karnım büyüdükçe topaç gibi oldun diyip duruyor bu adamlara da yaranılmıyor