Deletedmom2224 İyi akşamlar kızlar ben ilk gebeligimde ağır preeklampsi geçirdim ondan 6 ay sonra tekrar gebe kaldım şuan 18 haftaya yakın hamileyim ama artık kafam bir milyon oldu. Başıma tekrar kötü bir şey gelmesin diye nerdeyse 18 haftada 5 tane doktora gittim. Biri sadece oksapar 4000 lik veriyor, biri sadece coraspin 100 mg veriyor, birisi de ikisini bir kullan dedi benim kafama o ikisini bir kullan diyen doktorun söyledikleri daha mantıklı geldiği için ikisini bir kullandım ve yaklaşık 5 gün kullandıktan sonra çok fazla kanama yaşadım o doktora ulaşamadığım için başka doktora gittim ve oda sadece iğne kullanmalısın aspirin kanama yapar dedi. Artık kafam bir milyon oldu herkes farklı bir şey söylüyor instagramda çok ünlü bir perinatolog var çağrı gülümser bilirsiniz ona da anlattığımda 150 mg aspirin yeterli olur iğneye gerek yok dedi. Allah aşkına ilk gebelikte geçirip de ikinciye gebe olanlar yada doğurmuş olanlar ne kullandınız 🙄
Deletedmom2224 Bu forumda nerdeyse herkesin sorununa cevap veriyorum ama kimse bana dönüp bakmıyor gerçekten kimse preeklampsi geçirmedi mi önceden yani çok tuhaf 😕
Burcu16 Deletedmom2224 2 yıldır formdayım bukadar laf dalaşına girdiğim 2. Olaydı bırakta unutmayim 😣