Öncelikle Allahım Isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin Olanlara da bağışlasın doğumu bekleyen herkese hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🙏
kendime göre çok zorlu bi gebelik geçirdim 5 haftalıkken kanama lekelerim başladı ilaçlar doktorlar 1 ay devam etti ve durdu düşük tehlikem ortadan kalkmıştı ama yine de dikkat etmek zorundaydim herşey yolunda gidiyor sanarken 😏24. Haftada gece bi anda bi su boşaldı çok değildi ama tehlikeli olduğunu biliyordum hemen acile gittim alttan muayene ultrason doktor bebeğin suyu da olabilir enfeksiyon da olabilir erken doğum riskin var diyip yolladı ben tabi dururmuyum yine buralara yazdim netten araştırdım doktorlar ilaçlar arastirmalarim bana hep 30. Haftayı görmem gerektiğini öğrendim koskoca 6 hafta nasıl geçecekti acaba geçecek miydi hiç yürümedim düşük tehlikem olduğu günlere dönmüştüm ama tek bi farkla kızımın hareketlerini hissettikten sonra onu kaybetmek istememem ama elimden de pek bişeyin gelmemesi Çok şükür Allahım a onu bana bağışladı 30. Haftayı da gördük endişelerim bi nebze olsun azalmıştı ve gerçek gebelik dönemi benum için bundan sonra başladı acı esigim çok düşük bundan sonra hep ağrılar sızılar sirt ağrıları kramplar uyuşmalar uykusuz geceler geçirdim 32. Haftanın icindeyken aniden avuç içim ayağımın tabanları yanmaya kaşınmaya başladı tarif edilemez bi acı yine buralara yazdim sağolsun bilgisi olanlar hemen yardımıma koştu koleztaz şüphesi oluyormuş gidip kan vermem gerekiyormus bunu da burda ogrendim hemen sabah gidip kan verdim ama ayaklarım ellerim yanmasi beni mahfetti sonuç temiz cıktı çok şükür o şüpheden de kurtulmuştum 😗😗😗ama bu gecirdigim 2 hafta devam etti sadece krem kullandım oda pek ise yaramadi vee artık doğum kararı vermem lazımdı ağrılarım çok fazlaydı ve 5 defa ya yakın vajinal muayene olmuştum çok fazla gözüm korktuğu için sezeryan olmak istedim 36 haftalıkken bebeğin çok küçük kaldığını ogrendim doktor acilen bu 2 hafta içinde kilo aldırman gerek dedi ise yarayan herşeyi yedim içtim bu süreçte 38 de yatisim yapıldı ve bebeğimi aldim kucagima 2.650 kg minnak bebek tabiki acisiz doğum şekli olmaz buda zorluydu ama geçti gitti çok şükür Allah'ım isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın ❤❤
@adm sabitlermisin