Tugcetugra Selamlar güzel anneler benim kafama takılan birşey var. Bebek doğduktan 1 hafta sonra dua yapılsın diyen bir kısım var,diğer kısımda 40’da yapılacak eziyete gerek yok bir sefer yapılsın daha iyi olur diyen var .sizce🙈
Hiler10 Benim eşimin aileside hemen dua yaptırıyor eve insanları toplayıp fakat o kadar insanın yeni doğmuş bebeğin yanında ne işi var bence biraz daha sonra yapılmalı diye düşünüyorum ama herkes farklı düşünüyor işte🤷♀️
Zeynep1 Sezeryan da olsa normal doğum da olsa anne ve bebeğin toparlanmaya ihtiyacı var doğduktan 20 25 gün sonra ideal ama en iyisi 40 ı hem daha iyi olur bebek daha toparlamış ve alışmış olur mevlütte genellikle görmek için elden ele geziyor 40 ından önce yapılması bebek için bence iyi değil
bsratoprak 40 ı çıkınca yaptıracağız biz çünkü hem siz hemde bebek ancak toparlanırsınız sizin için çok daha rahat olur 😊
Tugcetugra bsratoprak haklısınız Benim durumum nasıl olucak bilemiyorum en iyisi 40 🤗 teşekkür ederim
Nesexx Ben 40 tan da sonra yapmayı düşünüyorum zaten kış bebeği olacak griplisi bilmem nesi gelen giden çok olacak