ozdenarda yeni doktordan geldm 10 gundur oksuruk sikayetim vardi iki gundurde gobek deligimde sislik oldu her oksurdugumde canm cok aciyor gobek fitigi olabilir dedi doktor boyle birsey yasayan varmi acaba yada gobek deliginin ustu sisen varmi
okem ozdenarda bende var ılk gebelıkte cıktı dogumdan sonra ınmıstı kayboldy ıkıncı gebelıgım yıne cıktı
Gulsum94 ozdenarda bendede olmuştu sizin haftalarınızda iken çoktan varmış fakat karın büyüdükçe ağrı yapmaya başlamıştı genel cerrahiye gittim sancınız oldukça uzanıp baş parmağınızı göbek deliğinize bastırıp dairesel masaj yapın içeri doğru bastırın kendisi giriyor o şişlik yumuşuyor doktorum demişti yaptım gerçekten rahatlatıcı oldu şükür 🙏🏻 Doğrulamıyordum iki büklüm yürüyordum resmen
Minnosunannesi ozdenarda benimde şişlik var ama acımıyo sadece hassaslık var o bölgede gerildiği için. Hiç fıtık olarak düşünmemiştim göbek büyüdükçe olur sanıyodum
ozdenarda Alideniz benmde dun basladi olmaya genel cerrahiye gtmem gerektigini soyledi ama gitmedim bugun sizindemi sis ve acili agrili
ozdenarda [bilinmeyen] suan her haliyle agriyor hele oksurdugumde direk iyice sisip agriyot dokunamiyrm bile hic acidan
Ssemaanur ozdenarda benim ablamda vardı 4 aylık hamileyken apar topar ameliyat a aldılar bi sıkıntı olmadı ama normal doğum yapamadı sadece onunda göbeğinn üstünde şişlik vardı
NaimeYilmaz Benm akrabamda var 20 haftalk hamıle kendısı süreklı doktor kontrolunde haftamx yakın sayılır ben ayda 1 gıdıorm o 2 haftada bi
ozdenarda Ssemaanur ya cok uzuldum en cok istedigim seydi normal dogum ama dahs gidip genel cerrahiye muane olmadm acildeki devletteki ne dedigini bile bilmeyen bi doktorun deyimi malesef bu kendi doktoruma dahs gostermedim