Brgl_18 16. Haftamızdayız ama ikili ve üçlü tarama yapmadı doktorumuz🙄😟 sorduğumuzda daha erken cevabını aldık ama yeniyiz yurtdışında nasıl oluyor buradaki işlemler bilgisi olan var mı🙁
zelis63 Brgl_18 benm ikili 12. Haftada yapıldı canm çok şükür sorun yoktu ondan 3lü 4lü yapılmıyor diye biliyorm
Deletedmom0089 Canım nerdesin bilmiyorum ama ben İsveç’teyim burda kolay kolay yapmıyorlar eğer istersen kendin özel bir doktor bulup yaptırabiliyorsun.
YummyMummie Ben de almanyadayım. Doktor bilgi verdi ama aldırma düşüncen yoksa gerek yok dedi ben de ne ikili ne üçlü yaptım. Zaten anladığım kadarıyla üçlüyü yapmıyolar öyle kolay.
Avasininannesi Hamilelikte bi sikinti veya annede bi hastalik yoksa yapilmiyor, ben kizimda da suan ki gebeligimde de kendi istegimle yaptirdim 179€ fiyati. Yapmamin sebebi tamamen icimin rahat etmesi ve ultrasyon goruntulerinin cok acik olmasi. Her zaman hamile kalmiyacagim sonucda😊 kizimda 13 haftasinda kiz oldugumu soylediler aynende cikti.. sen 1. Trimester screening icin gec kalmis Bulunuyorsun.
TubaKorkmaz Avusturyada yaşıyorum. İsteğe bağlı özel olarak yaptırmak istersen yaptırıyorsun şart değil. Yani
Brgl_18 Bende Avusturyadayım. Özel olduğunu söyleselerdi kesin yaptırırdım🙁 doktorum çok ilgisiz gibi geliyor cinsiyet için bile doğru düzgün bakmadı muayene 2 dakika sürüyor 😟 özel doktor aradım 2 aya randevu verebiliriz dedi bir kaçı 🤨 çok tuhaf gerçekten