Burcuakdogdu Merhabalar 6+5 im bugün doktor ultrason muayenesi yaptı bebeği göremedi sonra vajinal ultrason muayenesi yaptı yine keseyi boş gördü başka bir hastaneye gittim henüz boş gebelik dememiz mümkün değil 1 hafta daha bekleyelim dediler beta hgc değerim ise 1000 küsürlerde çıktı. Bu konuda bilgisi olan bar mı?
sevgitekes Burcuakdogdu benim de ilk bebekte 6+5 te ne alttan ne üstten göremedi boş gebelikten suphelendi çünkü kesem 22 mmdi on gün bekledik en son kürtaj olmustum
ayse_akcura Burcuakdogdu canım bebek 5000 de gözükür acele etme bunu doktorun söylemesi gerek aslında 🤷♀️ Korkma inşallah gözükür
AyseeeA Geç döllenme olma ihtimali yüksek 6 hafta da daha erken, 9 -10 haftalık olana kadar bekleyin derim ozaman daha çok netleşir herşey
Kardelennx Burcuakdogdu benimde aynı gün son adet tarihim Pazartesi ultrasonda gözüktü benimki pek bi bileğim yok konuyla alakalı ama seninle aynı son adet tarihim o yüzden yazmak istedim
Ngngng Beta 1000lerdeyse görünmez zaten bebek belki geç döllenmedir bekleyin. Benim de son adet tarihim 24 Ağustos benim 3 hafta önce 1500dü betam ve anca bugün dinledik kalp atışını şükür. O yüzden diyorum geç döllenme olabilir diye
Ngngng Burcuakdogdu boş gebelik yaşadım ama beta takibi yapmamıştım. Sağlıksızda yavaş yükseliyo ya da yükselmiyo diyorlar ama bilemicem
Meltemnur Bence bunun için erken bana da goremeyip öyle diyen bir doktor vardı. alltan muayanede de göremedi sonra varsa da bu bebek düşer dedi şuan dogumuma 10 gün kaldı bebeğimin gelmesini bekliyorum. Olma ihtimali olabilir ama bence başka doktordan fikir al ben ertesi günü başka bir doktora gittim ve doktor saniye de gördü hemde normal ultrason ile. Bazı doktorlara anlam veremiyorum çünkü..