Angelaa 7+5 haftalık hamileyim biraz kabizligim var bu süreçte kabızlık yaşayan var mı yaşadiysa da hangi yöntemleri kullandı
Asd92 Angelaa 4 veya 5 kuru kayısıyı geceden bir barda suya doğra canım sabah aç karna bu kayısıları ye ve suyunu iç. Bi kaç gün uygula. Sonrasında sabahları aç karna iki kayısı ye bi bardak su iç çok iyi gelir
sevalyildiz Angelaa 3 hafta üst üste kabızlık yaşadım çok kötüydü gerçekten canımdan can gitti. Şurup kullanıyorum şuan duphalac şurup içiyorum.
ilknuryzc1 Angelaa hayatımda yaşamadığım kabızlığı hamilelikte yaşadım. Ev yoğurdu yedim bol su içtim ona rağmen geçmedi. Şimdi kuru kaysıya başladım bakalım faydası olcakmı
ilknuryzc1 Angelaa ben dr a söyledim o senin beslenmenle alakalı dedi. Dedim hayatımda kabızık nedir bilmem. Annem tarhana ev yoğurdu yapıyor sağlıklıda besleniyorum dedim şaşırdı. Benim dr bi garip galiba. Ceviz ye sağlıklı beslen dedi geçiştirdi
Dilarahayal Angelaa bol su ve sulu meyveler yemelisin ilerleyen haftalarda rahim büyüdükçe damarlar kasılıyor ve daha çok kabızlık oluyor bol su
Aise2515 Gebelikte genelde kabızlık şikayeti olurmuş bende de ishal var. En ufak bir şey yesem 10 dk içinde karnıma sancılar giriyor tuvalete koşuyorum dışarıda bir şey yemeye korkar oldum.
ilknuryzc1 Asd92 cnm demin yazmıştım kuru kaysı deniycem diye. O kadar iyi geldiki bağırsaklarım çalışmaya başladı resmen bi kaç saate tuvalete çıkardı. Aklında olsun dene mutlaka
Angelaa ilknuryzc1 denedim az önce 10 dk sonra lavoboya gttim iyiyim çok şükür valla mucizevi bişimis kuru kayısı kurtaricim oldu
Eceveannesi Angelaa dikkat et canım bol kayısı suyu iç posalı meyve tuket yoksa hemiroide çevirip canını yakio ben cekdim sen çekme🤭🤔