Cansellaslan 32+2 günlükken doktora gittim 31-31,5haftayla uyumlu olduğumuzu söyledi ve kilomuz 2250grammış sizce nasıl kızlar sizlerin veya tanıdıklarınızın nasıldı aynı haftalarda🤔
annevebebek17 Cansellaslan benimde 32+2 canım doktorum 2024 gram 42 cm boyu haftasiyla uyumlu gayet iyi bakmışsın dedi gayet kilosu normal canım
Cansellaslan sevgitekes kafamı karıştıran doktor bize 31-31,5 haftaya uyumlu dedi ama verdiği kağıtta kafa ölçülerimiz olsun bacak kemiği boy ölçülerine göre falan hep 33-34haftayla uyumlu aslında neden öyle dedi o kafama takıldı🙄
nilaylaylaylay Maşallah gayet güzel kuzum biz 35+0 da 2350 olmuşuz daha. 3 kilo olsun diye dua ediyorum. Daha 8 haftan var baya alır merak etme
Cansellaslan nilaylaylaylay kafamı karıştıran doktor bize 31-31,5 haftaya uyumlu dedi ama verdiği kağıtta kafa ölçülerimiz olsun bacak kemiği boy ölçülerine göre falan hep 33-34haftayla uyumlu aslında neden öyle dedi o kafama takıldı🙄
Cansellaslan Ozgeyusuf kafamı karıştıran doktor bize 31-31,5 haftaya uyumlu dedi ama verdiği kağıtta kafa ölçülerimiz olsun bacak kemiği boy ölçülerine göre falan hep 33-34haftayla uyumlu aslında neden öyle dedi o kafama takıldı🙄
Cansellaslan annevebebek17 kafamı karıştıran doktor bize 31-31,5 haftaya uyumlu dedi ama verdiği kağıtta kafa ölçülerimiz olsun bacak kemiği boy ölçülerine göre falan hep 33-34haftayla uyumlu aslında neden öyle dedi o kafama takıldı🙄
Badevehande Seninki basbaya 2-3 hafta ileri haftasından . Bizimki 1864 gramdı 32+3 le uyumluydu ama biz 32 de gitmiştik doktorumda hatta haftasına göre gelişimi güzel dedi doktorunuz niye öyle saçmalamış😒
Cansellaslan Badevehande banada çok anlamsız geldi eve gelince verdiği kağıttaki değerleri gördüm yoksa yanında baksam derdim buradaki değerler yüksek diye ama şimdi kafamı yiyip duruyor bu olay neden öyle dedi diye🙄
Badevehande Cansellaslan senin baktığın doğru canım doktorun dediği yanlış üzgünüm hiç doktorun ne diyorsa odur diyemiycem ilk defa
Meryu Ben 34+3te gittim daha dün, ve 2.200 gr dr haftasıyla uyumlu dedi ve başı 2 hafta önden gidiyor senin dr yanlış demiş bence
Cansellaslan Songultombul123 inanın hiç özenli ve dikkatli beslenmiyorum ne istiyorsam yiyorum çokta yemek yediğim söylenmez ama kendi alıyor bebişimin😀🙏🏻
gulsah_765 Cansellaslan benim de 32de 2300dü 45,9 cm ve kağıtta 34 hafta fln yazıyordu bence yanlış söylemiş o an ya da dili sürçmüş :))