DiplomaliEvHanimi Kizlar 18.gunuymus gecikmenin kan ve kahverengi leke karışık bisy gelmis nedirki? acaba niye bu kadar gecikti adet olsamda kurtulsam yaaa 🥺🥺
Serpiltsn DiplomaliEvHanimi Kan verdin mi canım ? Benim de bi defa aynısı olmustu kimyasal gebelikti malesef 😔
Serpiltsn DiplomaliEvHanimi o zaman yüksek ihtimal adet olacaksınızdır ya da doktorunuz size adet söktürücü verecektir
Necla_Y Yasmin_e akşamına kanamam başladı ertesi gün testim 57 çıktı ama gebelik ile ilgili hiç bir belirti yok dediler pazartesi günü testi tekrarladık bu seferde 92 çıktı yine ultrasonda belirti yok ama değerim kanamama rağmen yükseliyo
Serpiltsn Bisey soracam arkadaşlar değer düşmeye başlayınca illa kanama mı beraberinde olması gerekir
Necla_Y Benim ilk defa başıma geldi ama genelde değer düşmeye başladığında kanama başlıyormuş ama benim neden böyle oldu bilmiyorum
Serpiltsn Necla_Y hayırlsı canım insallah yükselmeye başlamıştır tekrardan kanaman nasıl peki yoğun mu
Necla_Y Normal adet kanaması gibi ama o kadar yogun değil çarşamba ve cuma günü tekrar test yapılacak bakalım sonuç ne olacak
Tugbal_dag2 Tugce1803 Evet test yaptım 10 Ekim ve 11 Ekim’de pozitif çıktı 12 Ekim’de kan testi yaptırdım orda da pozitif çıktı🤲🏻😍
Tugce1803 Mucize_istiyorum22 Hamile değilim canım konu kapansın istedim kızçeler diye post açtım ordayım