edak _kubranurr_ sağlık ocağı 17. Haftada çağırdı beni ama bebeğin hareketi hissediliyorsa yapılıyor gibi bir şey okumuştum burda bilmiyorum ne kadar doğru 🤔
edak aysegul-1 ben de 15+3'üm bir iki gündür bende de var hatta bugün daha da şiddetli, herhalde bu haftalara özgü bir durum 🤷🏻♀️😕
Dilarahayal _kubranurr_ 13. Haftada gittim ben 1 ay sonra yani 17 hafta da gel dedi 24 ekimde gidicem aa bide benim ikametim hala annemin evinde ondan sağlıkocagının yaptıgı alıları bilmiyorm
_kubranurr_ Dilarahayal benımde annemın evının orda aldırmıcam kayıtımı cunku cok güzel ilgileniyorlar bıde işim bittimi anneme gecerim dıye acaba ne zaman arıcaklar benı
edak _kubranurr_ internette yazdığına göre ilk 3 aylık dönemden sonra yapılabiliyormuş. 1. Doz yapıldıktan 4 hafta sonra 2. Doz yapılıyormuş. Genelde kayıtlı olduğunuz sağlık ocağından bilgi veriyorlar aşı zamanıyla ilgili
edak _kubranurr_ sorun olmaz zaten 3 ay bittikten sonra yapılıyor diye yazıyor. Evinize yakın ya da beğendiğiniz hangi sağlık ocağı varsa oraya kaydınızı aldırıp gebe olduğunuzu söyliyceksiniz sadece onlar size gerekli bilgilendirmeyi yaparlar zaten 😇
_kubranurr_ edak kayıtım var annem gılın orda da bız senı arıcaz dedıler esıme soruyorum aradıklarında haber ver dıye daha aramadılar dıyor gec olmasa bari
Mucizem_1 ShrBkr bende 15. Haftada pıt pıt biswyler hissetim .ama bidaha olmadi o şey.benimki de kız bebek.suan 17 haftalık olduk hâlâ hissetmiyorum.sadece sol tarafimda hafif bir agri batma gibi bi ağırlık var