Mebos _kubranurr_ Nasıl ve neden oluyor bilmiyorum ama bende hissettim gibi seyirme ve kalp atışı gibi pıt pıt bişiler oldu ili gün önce 16 haftalığız şuan
ShrBkr _kubranurr_ olur canım bende 15+5 te pıt pıt şeklinde hissetmiştim erkek benimde önden gidiyor bi hafta, önden gitmesiyle alakası var mı bilmiyorum ama erkek cocukları daha çabuk hissediliyor diyorlar
Mebos _kubranurr_ kilolu bir yapıya sahiptir açıkcası hamile kaldığımda ama alt karın kısmım bazen topalanıveriyor hamile karnı gibi duruyor ama genelde sağ tarafımda oluyor onu hissediyorum Bariz top gibi duruyor 🙈🙈
Cansellaslan Mebos bende ilk zamanlar çoğunluk sağda hissederdim sağdaysa erkek derlerdi benim tuttu🙈 33 haftalığız şuan
Ernazcan Bende de oluyordu doktor hıçkırık tutuyor olabilir demişti. Şimdi 39 hafta dayız ve gerçekten ultrasonda da hıçkırdığı şahit oldum. Sizin ki de hıçkırıyor olabilir.
_kubranurr_ Cansellaslan benımde sag tarafımda erkek te bu seyırge gogusmhn altında 5,6 parmak aşasında sol tarafımda seyrıyor
Mebos Cansellaslan ne diyim bilmiyorum ki çatlıycam meraktan iki seferdir göstermiyor haftaya Bakıcaz artık ama hep sağda 🙈🙈
_kubranurr_ Busraatli55 ayy bende hep var o kaygı bıde burdakı postları goueuyorum ya psikolojim tamamen bozuluyor hadi cocuguma baey olduysa dıye ☹️