Esrahira 21 haftalık hamileyim 44le başladım şuan 50 kiloyum 60 kesin görürüm kızımda 16 kilo almıştım 🤣ama çatlak çoğalmaya başladı napıcaz bu yırtıkları 🤔🤔
Semiha 31 yaşındayım 13 haftalık hamileyim 37 kiloydum 1kilo aldım şimdi 38 kiloyum 41 kilo ile hamile kaldım.
Esrahira Haticeyildiz lierac kullanıyorum canım ama ne kadar kullansamda basenlerde var biraz çok değil 3 5 çizgi gibi ama
Bcicekli Haticeyildiz Merak etmeyin yalnız degilsiniz bende sizdenim 38 haftalıgım son zamanlarda o kadar hizli kilo aldımki anlatamam🙁
Haticeyildiz Bcicekli GokceKaratasAcar kendi adima sevinsemmi sizin adiniza uzulsemmi bilemedim insallah dogumdan sonra hemen veririz yalniz degilmisiz en azindan oda bi teselli benim icinde sizin icinde 😊😊
Ceylin Hilal001 27+3 deyim 72 ile hamile kaldim gecen hafta 80 kiloydum 🤡 7 ayi dolu dolu 10 kilo ile tamamlicam sanirim ☹
Haticeyildiz Esrahira benimde gobek ve goguslerde yok basenlerde cok fazla oraya yag surmeyi dusunmemistim sadece oralar catladi simdi suruyorum ama catladiktan sonra fayda etmiyo
GokceKaratasAcar Haticeyildiz ben hep zayıf bir insan olduğum için açıkcası herkes kilolarını verme diyor ama tabikide giydiğim hiç birşeyi yakıştıramıyorum bu kiloya 55 olsam iyi olur heralde inşallah veririrz bu kiloları ☺
Esrahira Haticeyildiz ben ilk gebeliğimde sürmüştüm heryerime ama illaki oldu karnım ve basenlerde şimdi 1 2 çizgi daha oldu sanırım bu sefer hiç fayda etmicek yırtılıp gitçem 🤣🤣🤣
Esrahira Haticeyildiz evlatlarımız sağlıklı olsun rabbimin izniyle kucağımıza alalım inşallahda tek derdimiz bu olsun