Deletedmom0810 evet ya bizdede lyle ikiz olmasini dilemiyorum ama kadinlar kulubunde incir ve havuç kuru olan bir post vardi çogu insan yapip hamile kalmis yani o kadar insanin yalan soyleyecegini vede bundan ne çikari ola bilorki diye dusundum yaparsam ölmem deyede dusundum iste anneme köyden aldirdim incir yapiyorum 1 bebek icin olursa olur olmazsa olmaz Allahin nasibi .Ama bir kiz o postda yazmisdi ki ben içtim ama 4 5 tane kistim olmuş doktoruma gitdim bakti yaptigim kuru soyledim doktorum dediki evet 4 5 tane yumurtan olmus buyumus ama çatlamadigi içinde kiste donuşmuş tedavi gormimuş kistler icin doktorda her bunye ye farkli oluyor bu kurler demiş simdi ben de yumurta catliyor evledigim 2 ci ayda gebe kalmistim ama kayb etdim 4 aydir olmuyor bende doktoruma sordum yapa bilirmiyim yapa bilirsin dedi çok erken dedi tedavi etmek istemiyirum 2 3 ay bekleyelim olmazsa bir daha bakariz kontrol ederiz ama dedi bitkisel seyleri yapa bilirsin adetin duzenli bir sorunun oldugun sanmiyorum bende o 2 3 ay surede iste bitkisel seyleri yapayim ölmem ki diye dusunuyorum faydasi ola bilir simdi burda dalga geçilmesi sinirimi bozuyor ya hepimiz bebek için sorular için burdayiz keyfine yazmiyorum ki bazen insanlari anlamakta zorluk çekiyorum gerçekten