Gulcezeren Arkadaşlar günde 2-3 bardak kadar içiyorum benim gibi olanınız var mı merak ediyorumm içmek istemiyorum ama elimde değil canım istiyor 😓🥺
[silindi] Gulcezeren bende içiyodum sık sık doktorum kesinlikle yasakladı ağzıma bile sürmememi söyledi zarar veriyormuş çünkü ve artık eşimin bardağından bir yudum alıyorum bazen eve bile sokmuyorum kolayı bence sende bırakmayı dene
nursiracc Gulcezeren Ablamın iki çocuğu da koladan dolayı doğduktan 24 saat sonra vefat etti,ben kesinlikle içmiyorum eve bile eşim almıyor,hatta misafirlikte ikram edildiğinde eşim gözümün içine bakar içmemem için
online_mom Gulcezeren bence doktorunuza sorun bu durumu.belki asitli bişe içmek istıyorsunuzdur.bende çok severım ama ınanın eve sokmayı geçtım dısarda bile eşim yanımda içmez🙄 canın cok istedıgınde soda falan içmeyı dene bence belki asitli diye istegını azaltır 👍🙏
Arbk Gulcezeren ay ne kolası allah aşkına o bir asit şakamı çamaşır suyu içmekle aynı yazık o bebeğe sakın ağzına vurma sanki noluyo krizemi giriyosun
gurcem Canım kolayı yıllardır ıcmezdım ama hamılelıkte canımmbır cektı anlatamam sıse sıse ıcesım gelıyordu 😂 sıse sıse ıcmesemde canım ıstedıgınde bır bardak ıctm ıcmesem rahat edemem zaten canım oyle bır ıstıyor ki🥰
Gulcezeren gurcem Normalde daha fazla içiyordum hamile kalınca 2-3 bardağa indirebildim anca onuda içmek istemiyorum ama insanın elinde olmuyor malesef
Selinish_ Bildiğin her hafta şarap içen , günde 1,5 paket sigara içen , 1-2 bardak bile zar zor su içen, her sabah aç karnına sade nescafe içen bir insandım . Kola da neymiş canım 👊 yapma canım yapma haftada 2-3 bardak iç bari
Gulcezeren Selinish_ diğerlerini bırakabildim çok şükür içmiyorum ama koladan vazgeçemiyorum ne yazıkki
Guligul Selinish_ nefsinize cok iyi hakim olmussunuz tebrik ederim. Bir tane aliskanliktan vazgecmek cok zorken siz kac taneden vazgecmissiniz. Bebeginiz sansli olacak.
Gulcezeren nursiracc koladan olduğunu sanmıyorum mutlaka baska bir rahatsızlıktan vefat etmiştir basınız sagolsun
Gulcezeren online_mom doktorum günde 1 bardak içebileceğimi söyledi benim bazen 2 yi buluyor ama artık onuda içmeyi düşünmüyorum soda içmeyi denicem artıkk
Gulcezeren Arbk fazla abartmıyo musunuz çamaşır suyuyla ne ilgisi var konusmak için konusmayın bende içmek istemediğimi belirtiyorum zaten evet krize giriyorum olamaz mıı ???
Kuubra Gulcezeren içebildiğin sürece iç canım zaten ileride mideni gavur gibi yakacağı için içemeyeceksin😒😂
Raniniii Gulcezeren canin cekoyorsa abartmadan az miktar iç bende de oldu canim cok istedi doktor abartmadan az ic faydasi yok ama nefsini korelt demisti sonra dan canim hic istemedi
Emin_e Gulcezeren sizi korkutmak istemem ama yengem hamileyken surekli cok miktarda kola tüketmisti ve bebegi dogduktan 2 ay sonra vefat etti bagirsaklari dugum olmus sekilde dogmus ve doktoru asitli icecege baglamisti ne kadar dogru bilemem ama dikkat etseniz iyi olur sanki
Merve_aras Gulcezeren Ben eve almıyorum ama canım çekince mecbur alıyorum ama unutmaya çalışabilirsin 😬 yada alıp asiti gidince iç
Bsraucar Selinish_ Bende sigara kullanıyordum bende içmiyorum ama 2 3 haftada 1 canım çok isterse yarım içiyorum
Esrax1470 Bence canınız kola istediğinde su için öyle öyle geçer isteğiniz çünki bebeğinize çok zararlı.
Selinish_ Bsraucar ne kadar güzel İnan senin adına çok sevindim . Bebeğin için bunu yaptığın için ileride oda sana teşekkür edecek 🥰😊😘
Selinish_ Guligul ben yıllardır bu anın halini kurdum . Hayatta en çok istediğim anne olmak . Az bile yapıyorum 😊