Deletedmom0065 cok sagol canim.ameliyat sonrasi ilk 7 saat sonra kendim tekbasina yardimsiz kalkdim😔bi hemsire bana yardim etmedi.hatta bebeyimi bile getirmediler emziremedim.zaten sut yokdu ama ilk temasi kuramadim😔ilk defa agri oldu evet sadece 10 dakika ayakta kaldim uzandim ama enerjikdim.ameliyatim aksam oldugundan gece sabaha kadar dikisin agrisina uyuuamaz olmisdum.bide rahim yigilmasi icin igne vuruyordular surekli o daha zor aci veriyordu.nefes alamiyordim agritordu.beni baska odaya goturduler.2 sat sonrasinda yardimla kalkdim koridorda qazimi cikardim.aksama yakin fena qaz vardi bende.belki 8 defa gezdim hemin gun.bebeyimi gitdom kendim gordum.emzirmek isfedim hemsireler yardim etmedi.bebeyim cok zayifdi.kilosu normaldi aslinda.ama bebeyim cok küçükdu.meme ucu agzina bile buyukdu bi dusunun canim.herkes emziriyrodu ben bakiyordum😏ilk gunim boyle zar zor iyi gecti.2ci gun azcik toparlanmisdim yani ama geceye yakin goguslerim tas gibi oldu sut doluyordu sanirsam.hemde fena bel bas agrilarim kalkdi.agrikesicileeden bi hal oldum yine gecmedi.3cu gunu sutum geldi mastit oldum.sonra fazla aglamalarim basladi bebeuim 6 gunlukdu çiş yapmadigini fark etdim.ve bebeyimin anne sutu ile doymadigini bildik mama verdik.ve sutum 1 haftada gitti gideli😔😔herkes sordu ay meme yemiyormi falan filan diye.bilmedoler be azaplaar cekdim ki gitdi oda😔😔😔ilk 1 hafta sonra iyilesdim.kanamam 20 gun oldu.1 ay bittiyinde top gibiydim
Sanki normal dogurmusdum.oyle erken toparlandim sukur.kaynanayla kaliyorum gunduzler yardim ediyordu bana bebeye bakiyordu.geceler tek basinaydim esim yardim bile etmez.yalniz kalkdim eyildim gezdim dikis agrilariyla yaani.o kadar zorlandimki dikislerim patladi artik yaģlar disari cikdi ve yaģ aknaya kanli sivi akmaya basladi.zorladim kendimi 😔ama o donemler gecti sukur.daha neler yasamadimki ben.ama cok sukur ediyorum bebeyim iyidir diye🙏☺️sadece aldigim 20 kilo kalmis😔emzirmiyorum diye gitmiyor😔😔
Esim desem dùn kavga ettik bana lazimsizsin dedi.olsun dedim.isden eve gelince ilk defa bana yaklasmaya baslamak isdedi.olali 6 aydi cunki uzakdi benden.tabikide hastayim dedim uzak dur benden.kötü yuzumu gosderdim.simdi bana iyi davraniyor bilemiyorum neden.ama şok oluyorum onu boyle gorunce.