Eseenn Çok araştırdım en sağlıklısı 2-3 aylıkken yaptırmakmış. Acaba o aylarda sünnetini yaptıran var mı?
canimoglum53 Eseenn butun kuzenlerim gobek bagi dusunce yaptirdi 2 ay bile beklemedi :D bende oyle yapicam buyuk ihtimal. Sadece gobek bagi dusmeden biraz zor oluyor diye onu bekliyecegim.
Jeologanne Eseenn benim oğlum 2 ay 25 günlükken yaptırdım ilk gece çok ağladı sadece sonra hiçbir şeyin farkında olmuyo zaten ağrısı geçiyor
Sghslove Eseenn biz yeğenimi 4. Ayında ettirdik keşke daha erken olsaydı çocuk sıkıldı çünkü eli kolu tutulunca farkına vardı her şeyin. Doktor en erken ne zaman uygun görürse yaptırılmalı bence
Emin_e Eseenn benim kuzenim cocuk doktoru, o yaptirdi cok da rahat oldu dedi ben de gobegi dusunce yaptırmayı düşünüyorum
canimoglum53 Eseenn ozelde oldu dogum yaptigi hastahanede olunca indirimli oluyordu hatta. Hicbir sorun olmamisti :)
melikeyakisikli Eseenn kardeşim 1 haftalıktı sünnet ettirdiğimizde bezin içinde daha çabuk kaynıyor iyileşiyor kesinlikle tavsiye ederim ayrıca çocuklar büyüdükce acı çekiyor bebekken en azından oldu bittiye gelir canım
Hasisinmelegi Benim doktorum 3. Ay yaptırmami önerdi karaciğer enzim falan bisiler söyledi ancak 3. Ayda kendini topluyormus iyileşme sürecine etki ediyormuş nolur nolmaz 3. Aya kadar bekle dedi bana