Deletedmom099 Sucuk patates çay peynir zeytin lahana sarması yoğurt çikolata kayseri yağlaması yoğurt meyve
Betul3535 Taylan1 yumurta 🍳 peynir reçel pekmez kahvaltıda sonra süt soda kek ıhlamur çorba akşam etli nohut pilav ☺️
aysenurozdemirr kahvaltıda haşlanmış yumurta, tahin pekmez, muz, domates salatalık, biraz peynir yanındada süt içtim akşam yemeğindede köri soslu tavuklu makarna salata su😂 şimdide iki bardak açık çay biraz tuzsuz çekirdek, azcık patlamış mısır😂 ne yemişim be bu yemeye 5 ayda sadece 1 kilo almışım😂 gerçi hiçbiri kilo yapacak şeyler değilde😂
asyaa15 Poncikveannesi içtimm içtimm ama maalesef yine çıkarmakda buldum. Biraz yatıştınama yanıyor resmen bidaha töbe olsun
asyaa15 Poncikveannesi içtimm içtimm ama maalesef yine çıkarmakda buldum. Biraz yatıştınama yanıyor resmen bidaha töbe olsun
0biranne Şeker Diyetindendeyiz Kahvalti Yumurta peynir zeytin marol salatalık 2 dilim çavdar ekmeği ve açık cay Öğlen tarhana çorbası semizotu yemeği ve yoğurt 2 dilim ekmek Akşam nohut mercimek corbasi brokoli salatası 2 dilim ekmek Ara öğünlerde de 1 elma 1 mandalin 1 bardak sut ve ve badem ceviz fındık onlarda sayılı tabi doguma kadar bu şekilde devam tatlı yasak ama Deli gibi baklava aseriyorum😔