Semra_kumsal Bn 12 haftalik hamileydim yani oyle biliyordm ama 14 haftalik misim bu normal deil cnki bugn ultrasyonda 05.07. Tarihine gore 14 haftalik oluyor normalde 17.07 die takip ediyordm . 05.07 tarihi imkansz cnki bn 9 temmuzda yurt disina esimin yanina geldm 4 gun oncesine gore hamile kalmam imkansiz bu erken gebelik mi acaba ? Doktoruma soramadm cnki ewe geldiktn sonra fark ettm ayni durumu yasayan var mi ?
Tuuce7 Semra_kumsal canım korkma bebeğin boyuna veya son adetine kıyasla söylüyorlar bunu, tam olmuyor yani. Mesela ben bi gittim 22 hafta dediler 2 hafta sonra gene gittim 21 dediler, Son aylarda tam belli oluyormuş. :)
canimoglum53 Semra_kumsal ohoo ben 30.haftamdayim hala degidiyor haftasi bazen :) detayli ultrasonda bambaska cikmisti mesela. Doktor olabilir sorun yok demisti. Belki seninde degisir yine hic takma kafama:)
Semra_kumsal Tuuce7 ya hani esimin yaninda o tarihe kadr kalmis olsam ewet diyecm ama yoktm kafamda deli sorular . Cok sagol cnm yine de icim rahatladi azda olsa yoksa gelde kafaya tak 😊
Semra_kumsal anneee iste annelik duygusu insan tedirgn oluyor ii bsey mi kotu bsey mi die yine de cok tsk ederm 😊
anneee Semra_kumsal zamanda değişiyor bi bakarsın önde bi bakarsın geride doktor 2 haftaya kadar normal kabul ediyoruz demişti ben hamile iken