6agustos Geçen hafta ögrendim hamile oldugumu alttan ultrasonla baktı kese gördü doktor sonra tahlil istedi hamileliğim kesinleşti dün bir daha gttim yine alttan ultrasonla baktı kesenin içinde Bi kese daha var anlamadım ne oldugunu yolk kesesiymiş öyle söyledi bilen yaşayan varmı hanımlar düşük tehlikesi var dedi ama yat demedi 🙄🙄😞
Buseirgit 6agustos yol kesesi bebeğin gelişimini sağlayan kese olarak biliyorum yokki varsa bebek vardır
nursiracc 6agustos Yolk sac kesesi yani bebeğin beslenme kesesi🌸korkulucak bişey yok bi kaç haftaya kalp atışınıda duyarsınız inşallah
Deletedmom2224 6agustos yolk kesesi bebeğin 9. Haftaya kadar bağlı olacağı beslenmesini sağlayacağı kese. Plesanta olusana kadar bebeğinize o bakacak. Yolk kesesi oluşursa bebek de oluşur mutlaka derler merak etmeyin sağ salim gelsin bebeğiniz 💜
6agustos Buseirgit bebek gözükmüyor daha öyle dedi 2 hafta oldu ögreneli hamile oldugumu gözükmesi gerekmiyormu bebegin ilk gebeligim
6agustos nursiracc ay inşallah bebek daha yok diyince korktum bende düşük tehlikesi falan dedi bide ilaç verdi fitil gibi düşük ilacıymış oda endişelendim bende 😞
dentem61 kesenin boş olmadığını yolk kesesi olursa bebek var diyor doktor yolk üç katmanlı bebeğin oluştuğunu büyümesini sağlayan ana temel öge biri motor becerisi beyin gelişimi biride iç organları gelişmesi için korkma ilk haftalarda bana da öyle dedi ağır iş etme yat dinlen canım
dentem61 gebeliğin 5. haftasında ultrasonografi ile gebelik kesesi içinde izlenen kistik yapı. varlığı fetusun oluşacağına işaret eder. eğer gebelik kesesi belli büyüklüğe geldiği halde görünmüyorsa veya olması gerekenden daha büyükse sağlıklı bir gebelik olmayacağını gösterir. erken gebelik döneminde fetusun kan hücrelerin yapımında görev aldığı düşünülür.
6agustos Deletedmom2224 çok teşekkür ederim iyiki yazmışım buraya 🌺 peki daha bu kadar erken gebelikte mide bulantısı baş dönmesi bayılma hissi halsizlik normal mi sizce Bi bilginiz varmı iştahım tamamen kapalı buda beni korkutuyor 😞😞
Elifffatih 6agustos yolk kesesi görülünce boş gebelik olmadığı anlaşılıyor. Yani güzel bişey. Düşük yehlikesi de belki kanama felan görmüştür progeateron vermedimi. Vermediyse yazdırda iç