Gozde01 ikizannesi_ etsiz çiğköftenin nesi zarar ki kısır yemiyormusunuz mesela ? sıkıntı etli olması değlmi çiğ etten dolayıp ben etlsni ara ara yedim maalesef dayanamdım siznki çok masum yani
ikizannesi_ spiker_anne wlla bnde ayni çiğköfte olunca konu başka şeylerde durabiliyorum ama bunda olmuo 🤷
ikizannesi_ [silindi] çok zor gurbet ya bnm Kasım'da iki sene diyecek ama hala memleketimi annemi babamı arıyorum ☹️🙊
nursiracc [silindi] Maalesef canım devlet hastanesinde özel bi durum yoksa kesinlikle almıyorlar eşleri içeri 🤦🏻♀️
[silindi] nursiracc hadi ya kötü oldu eşim girmese görmese olay yaratır 😄 devlet bu yönden gıcıklık yapıyor işte 😠
nursiracc [silindi] Aynen öyle ama istanbulda yada başka şehirlerde eşler girebiliyormuş ben duymuştum bu ayrıcalık sanırım sadece adıyamana özel 🤦🏻♀️
nursiracc [silindi] İçerdeki diğer hastalar rahatsız olurmuş,çünkü içeriye özelde ki gibi sadece bi hasta almıyorlar 3,4 tane hasta alıyorlar
[silindi] nursiracc ewt onu biliyorum sanki gidip o hastaları falan mı dinlicek sanki eşlerimiz ne saçma bişey ya bu konuda devlet kendini geliştiremedi pek
nursiracc [silindi] Adıyaman belediyesi olunca insan fazla bişey beklemiyor🤦🏻♀️Belliki siz gurbettesiniz burda 😂
ikizannesi_ Bsraermis8 aslnda kendim de denemek istiyorum ama bu zmnda sanki bana herşey zor geliyor kolay olana kaçıyorum☹️🤦