_HB_ Kızlar benim ilk gebeliğim erken doğum oldu. Hiç birşeyim yokken birgün sancı başladı ve 5 gün sonra sezeryan oldum. 32 haftalıktım. Şimdi yine hamileyim ve korkuyorum. Korkutuyolar çevremdekiler. İlki erken olan 2.de erken olurmuş diye. Size sorum ilki erken olup ikinci normal zamanlarda doğan var mı ? Rahatlatın biraz beni 🥺
Mutlu_E _HB_ onu rabbimden başkası bilemez kimin ne dediğini takma canım bi bakmışsın 40ını bile doldurmuşsun ❤️ Stres yapma yeter 🙅🏻♀️
Beybitooo _HB_ bende bekleyeyim burda benimde ilki erken doğumdu ikinci direk riskli gebelik oluyormus progestan başlattık dokturum 24.haftadan itibaren de ciğer geliştirici iğneye baslicaz
_HB_ Beybitooo ben ilk haftalarda kullandım kanama alanı vardı bıraktım ama doktor banada dedi, ilerleyen aylarda yine kullanabilirsin diye . İnş gerek kalmaz ikimizede. Vaktinda sağlıklı doğumlar nasip eeder inş
Beybitooo _HB_ amin insallah benimki 37.haftaya kadar bırakmicaksin rahim kasılmadan büyüyecek dedi insallah görürüz 37.haftalari 🙏🏻
_HB_ ATC benımki de oyleydi. Bikaç şey yaşamışıtım belki onlar kasılma yaptı Sancı geldi. İnş bunda olmaz daha dikkatliyim.