SedanurYaprak Hanımlar merhaba ben 20 haftalık hamıleyım bugun kontrole gıttım ve plasentamın dusuk oldugunu ogrendım doktor bıraz daha bekleyelım cıkar belkı dedı basıma boyle bısey gelıp bı sıkıntısı cıkmadan dogum yapan var mı kafam cok takıldı
Pmbyy SedanurYaprak Benim de öyleydi hatta ilişki yasağı da koydu ama ama sonradan attı kendini yukarı. Zaten çok sık karşılaşılan bir şey sanırım yukarı çıkmasa bile çok tehlikeli değil sanırım ama erken doğum riski olabiliyormuş. Takmayım bence kafanıza
Sweetblonde88 SedanurYaprak 26 haftadayım hala çıkmadı yukarı. Takip altındayım biraz agrı sancı çok oluyor ayakta çalıştığım için. Allahtan Kanama falan olmadı. Yukarıda cıkmadı.
Nazo08 SedanurYaprak benimde 30. Haftadan Sonra rahmin büyümesiyle yukarı çıktı normalde rahim ağzına yakındı çıkar demişti doktorum çıktı.
SedanurYaprak Pmbyy evet bıze de ılıskıyı yasakladı erken dogum rıskı var sadece dedı ama cok gerıldım cok uzuluyorum suan ınsallah benım de yukarı cıkar
Pmbyy SedanurYaprak Ben de çok üzülmüştüm haklısınız ama sonra dedim sağlıkla doğsun da geri kalanı önemsiz☺️
Pmbyy SedanurYaprak Olsa da görüyorsunuz burda ne hikayeler var hiç canınızı sıkmayın. Ki yüksek ihtimal çıkar yukarı
Cckkddgg Bende ayakta çalıştım 28. Haftada 3 cm yukarı çıkmıştı sorun yok dedi doktorum. Çıkması için yapacak bişey yok dua şans?