Deletedmom2224 Ozlemclk52 17 sine gidersen yumurta büyümemiş olabilir gerçi yine de erken çağırmış normal de ilaç bittikten sonraki 4. Gün genelde büyüme yakalanıyor
Ozlemclk52 Deletedmom2224 ne yapayım peki şimdi cuma daha mantıklı şimdi içsem günlük tek olmuş olcak yarında 2 tane başlamam gerekcek saçma olcak 😂
Ozlemclk52 17022020 oyy severim onu ben Maşallah saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim 🤲🥰zzten kendime uğraş bulucam bu süre zarfında kafadan atmak için yoksa zaman geçmez ins tutar😊
17022020 Ozlemclk52 kesinlikle ben ilaçtan sonra iyice boşlayıp unutmuştum bile kampa gittim doğu turu yaptım hopladım zıpladım bi geldim evime günüm geçti öylesine bi yaptım anında çift çizgi 🙈5 haftalıkmış 🙈
Deletedmom2224 Ozlemclk52 yok canım şimdi hiç başlama yarın başlarsın. Sıkıntı olmaz zayen büyümemiş olursa tekrar çağıracak doktor nasılsa 😊
Nasippp Ozlemclk52 maşallah çok heyecanlısın kardeşim umarım bu ay her şey gönlünce olur bebeğine kavuşursun:)
Yigitaras Ozlemclk52 banada devlette senin çocuğun olmaz dediler. Sadece kanıma bakıp . Sonra özel hastanede ki doktorum klomen verdi o ay hamile kaldım . Darısı sana inşallah canım 💗
Ozlemclk52 Yigitaras Ay devlettekiler zaten fena heleki istanbul ben istanbuldayım anca hormona bakıp gönderio cihazlarıda nuh neviden kalma şimdi arkadaşımın doktora gittim çok beğendim hamilelere bile çok nazik kibar aileden biri gibi görüyor gelenler inşallah uğurlu gelir banada çok sevindim senin adına rabbim kucağınıza almayı nasip etsin uzun ömürlü sağlıcakla olsun kuzucuk🤲🥰🙄
Yigitaras Ozlemclk52 ayy canım Allah razı olsun darısı sana olsun inşallah 😚 evet ne yazik ki o ilgiyi görmek için para vermemiz gerekiyo .
Ozlemclk52 Deletedmom2224 aynen kuzum sağolasın bu zamana kdr hep yumurtlama kendim takip ediyordum 28 günde bir adet olurum 14.gunler görüp değerlendirdim kaybettigim gebelik öyle oldu kimyasal yaşadığımda onla oldu tutuyordu ilerlemedi sonra başka marka denedik oda hiç tutmadı yumurtluyorum halbuki hep aynı zamanda artık dddim doktora git tabi ins eşimdede bisey çıkmaz pek test verme gonullusde değil doktrda vermez ise gözüme gozukmesin dedi zorla götürcem artk😂
Nasippp denizadaalpp devlet hastahanesine mi gidiyordunuz özele mi? Bana da verirse klomen bende ovulasyon ile takip ederim bu ay 16. Günde ve 17. Günde gördüm yumurtlamayı ama olmadı sanırım. Bide ben ateş ölçer ile takip ediyordum ateşim düştü bu gün :( olmadı yani yine. Bu gün ateşi gördüm düştü ya çok duygusalım sabah 8 den öğlene kadar ağla ağla içim şişti ama rabbim hayırlısını. Nasip etsin hepimize benim gönlüme de ferahlık versin inşaAllah.
Ozlemclk52 Nasippp inşallah ben çocukları çok seviyorum küçük kardeşimide ben buyuttum sayılır altını alma yedirme icirme uyutma oynama ilgilenme herşey var bende donanımliyim sadece emzirme bilmiyorum o kdr bide 4 senelik evliyiz eşim 32 ben 26 zamanı geldi diyoruz bizden sonra evlenenler 3.ye geçti 😂
Deletedmom2224 Ozlemclk52 aslında kimyasalların nedeni kalitesiz spermler olabilir keşke bi an önce verse de ona göre yol izleseniz 😊 hayırlısı olsun inşallah gelecek olan bebisiniz tutunsun size sağlıkli hayırlı bir evlat olsun 💕 💕
Nasippp Ozlemclk52 oh maşallah baya deneyimlisin yabancılık çekmeyeceksin:) rabbim hepimize hayırlısını versin
Ozlemclk52 Deletedmom2224 erkekler kendine toz kondururmu işte hep ben gidiyorum bişeyin yok diyorlar bana soyluyorum diyor tamam gideriz ama sallıyordu artık aylar oldu götüreceğim sanki çok zor bizim işimiz daha zor onlara göre dicem sen vermezsen tutmazsa eğer klomen tedavisi boşa gtcek annem bile diyor 6 ay olmadi babanda cıktı bi hap vermiş doktor en büyüğü ben olmak üzere 3 kız kardeşim var düşün nasıl ise yaramış 🤣
Ozlemclk52 Nasippp cümlemize tüm isteyenlere nasip etsin inşallah haketmeyen o kadar insna varki etrafımda çabuk sahip olanlar değerini anlamayan anlatamam biz daha güzel anne olacağız inaniyorum🥰
Nasippp Ozlemclk52 rabbim herkesi bir şekilde sınıyor bizi de evlat hasreti ile. İnşallah herşey gönlümüzce olur. Vatanına milletine dinine bağlı annesine babasına hayırlı evlat nasip etsin cümlesine içinde bize inşallah🙏🏻
Deletedmom2224 Ozlemclk52 yani kuzum erkeğin tedavisi kolay aslında ama işte doktors gitti demesinler mecbur kalındı mi öyle bir gidiliyor ki benim eşim ameliyat oldu bu yüzden 😊
BirVeraAnnesi35 Ozlemclk52 sağol canm inşallah Allah sanada tez vakitte nasip eder 🙏🥰 canm ben şimdi seni yanlış yönlendirmek istemem nasıl kullandığımı bile hatırlamıyorum 8 ay geçti 😊
Ozlemclk52 BirVeraAnnesi35 Amin öğrendim başka arkadastan yarın başlamam gerekmiş doktorda günde 2 kere dedi sabah akşam üstünede de yazıyor mantıken yarın daha iyi miş başlamak teşekkür ederim motive için😊