Aslgly kızlaar ben 22. haftamdayım. 19 haftalıkken ilk böyle pıt pıt hissetmiştim hareketini. ondan sonra her gün pıt pıt hissediyodum. son 1 haftadır daha sert hissediyordum. birkaç gün önce doktor kontrolümde doktora dışardan ne zaman hissedebilirim diye sormuştum bana daha 1 ayın var onun için dedi. ama bugün öyle bi hissettim ki hareketini çok sert anlatamam. göbeğimi açtım taytımın üstünden hareketini gördüm. aynı yerde birkaç kez hareket etti. yaaa o kadar güzeldi ki bi daha hisseder miyim acaba çok merak ediyorummmmm
Muallimehanim Aslgly Bebek hareketleri 25. Haftadan sonra düzene girer. Bir gün çok hissedersin bir gün az :) ama o hareketleri dışardan görmek çok ayrı bir keyif 😍 Salı günü sezeryan olucam ve şimdiden bebeğim karnımda olmayacak diye üzülüyorum keyfini çıkar 💖
Esrabklmz Aslgly hissedeceksin canım hiç merak etme hatta öyle bi hissedeceksin ki ilerde çocuğum azıcık dur da nefes alayım diyeceksin 🙈 33. Haftadan bildiriyorum 😂
lleyla4545 Aslgly bende 22 haftalık oldum şükür benimde aynı seninle pıt pıt hissediyorum ama 2 kere falan da sert bi şekilde hissettim dışarıdan da belli oluyordu😊
Anne1_ Aslgly emin ol bundan sonra daha sık ve kuvvetli hissedeceksin canim 🤗 aciktiginda daha haraketli oluyor bebek hatta yani benimki öyle 🤗
Aslgly Muallimehanim ya dışardan görmeyi hiç beklemiyodum o kadar şaşırdım ki çok iyi hissettim kendimii
Serce Aslgly ne yalan söyleyim bende şuan 34 haftadayım bugün hareketlerinden (maşallah) nst ti zor ölçtüler doktor zor ölçüm yaptı be o kadar mutlu oldum ki onları öyle zorlanırken görünce 🤪