YDE Deletedmom099 o ilacın hamileler için olduğunu duymadım. Ben duphalac kullanıyorum. Doktorum rahatlıkla kullanabileceğimi söyledi.
Deletedmom099 YDE internette gebeler kullanamaz yazıyo ama acildeki kadın doğum doktoru verdi kendi doktorumda kullanabilirsin dedi ama tereddütdeyim
YDE Deletedmom099 günlük içebilirsin bağırsaklara iniyor direk bebeğe zararı yok dedi doktorum. Aşırı kabızlık sorunum var. 2 günde bir içiyorum valla fayda da ediyor.
ikicocuklubiranne Deletedmom099 evet gece uykudan uyandıracak derecede 😅 çok karın ağrısı yaptığı için bir süre sonra bıraktım
Deletedmom099 YDE 5 6 gün çıkamadım acilde lavman yaptırdım artık dayanamıyorum doktor 3 günde bir iç dedi inşallah fayda eder banada
Deletedmom099 ikicocuklubiranne gerçekten mii karın ağrısı yapıyor tuvalete çıkarıyorsa iyi dulcolax kullandım sadece karın ağrısı yaptı tuvalete çıkarmadı
ikicocuklubiranne Deletedmom099 tuvalete çıkıyorsun ishal gibi oluyor ilk sonrasında normal bir süre çıkıyorsun bağırsaklar temizleniyor bayağı rahatlıyorsun. Duphalacın hiç faydasını görmedim karın ağrısı bile yapmadı