MeryemOrt Ec8791 bende senin gibiyim çok kan kaybettiğimizden sanırım halsizlik,sırt ağrısı,iştahsızlık bir daha düzelemiycem gibi..😒 vitamin ve kan ilacı kullanmak gerekiyor doktorum söyledi yeni başlıycam..Allah yardımcımız olsun.
ikicocuklubiranne Ec8791 bir süre halsizlik bitkinlik yaşadım ama bulanık görmeyi doktora bir danışmalısınız
espalp Ec8791 ben hissetmedim halsizlik ama elimde kalan elevit’leri içmeye devam ediyorum en azından vücudu desteklemek için🙏🏻
Deletedmom667 Ec8791 mormal deil bende sezaryen oldım 2 ay once bı skntı yasamadım.. doktorun ılaclarını kestımı mısal decavıt ve kan ılacı 40 gun dewam ettım ben sonra bıraktırdı
Ec8791 Deletedmom667 kan hapına dewam ediyorum ama halsizliğim baya var normal olmaması dinlenememiş olmamdan kaynaklı olabilir mi
Deletedmom667 Ec8791 bende oyleydım hastanede yattım 2 gun sonra ınan hıc yatmadım 2 hafta ayaklarım dawul gıbı sıstı sonra gectı.. hafıf ayagım yerden kayıyormus gıbı oluyordu oda uykusuzluktan ama abartılcak kadar sıkayetım olmadı
MeryemOrt Ec8791 merhaba yemeklerden sonra 2 kaşık pekmez, et,dana ciğer yemeğe başladım şuan iyiyim bunlar çok çabuk kan yapıyor kansızlık yapıyormuş bu şikayetlerimizi iştahımda açıldı halsizliğimde azaldı sende ye kendine gelirsin ☺️