Begdem Merhaba kızlar doktorum gyno ferro yazdı vitamin olarak sabahları aldığımda kusturdu geceleri yatmadan almayı denedim ama gün boyu mide hazımlığı ve kabızlık yapıyo tuvalete çıkamıyorum kullanan var mı ne gibi etkiler oldu sizde normal mi bu etkiler 🤔?
Gbmo Begdem bir de akşam yemeğinden 2 saat sonra içmeyi dene, ilk bi kaç gün kabızlık yapıyor ama sonra düzeliyor 2 hafta geçmesine rağmen düzelmediyse o zaman size ağır gelmiş olabilir bünye alışana kadar kabızlık normal
ponciklerin_annesi Begdem bende mide bulantisi ve asiri bas donmesi ayrica bayginlik yapti o.yuzden kullanmayi biraktm
Begdem Gbmo Gbmo ben 3 gündür içiyorum kabızlım hazımsızlık bir de baş dönmesi var doktoruma söyledim ferrum u dene dedi ama bildiğim kadarıyla bütün demir ilaçları aynı etkiyi yapıyomuş çoğunlukla ne yapıcağımı şaşırdım valla 😏
Tugbaklc ponciklerin_annesi aynı şeyleri bana da yaptı ve sebeb bulunamamıştı sonra anlayıp doktor değiştirdi şuan maltofer içiyorum
Gbmo Begdem tabiki doktorunu dinle o daha iyi bilir ama evet genelde kabızlık yapıyor Demir hapları ben bundan önce gynoferon kullandım oda bi kaç gün kabızlık şişkinlik yaptı sonra geçti yani geçici bi durumdur diye düşünüyorum kayısı suyu tüket bol yürüyüş yap kabızlık için
online_mom Begdem banada ferrum aynısını yaptı.solgarın demır ılacını aldım cok rahatım.doktorunuza sorun degıstırın bence.pahalı tabı ama cok rahat 🌸👍
Ozgeyusuf Begdem bu ilaca dün ben başladım sabah içtim akşama kadar kustum perişan oldum üstelik bilemedim bu ilacın yaptığını dün acildeydim kan idrar hiçbişi çıkmadı tamamen ilacın etkisiydi asla birdaha içmem bu ilacı
Begdem Ozgeyusuf bende öyle canım dün gece içmeme rağmen gün boyu etkisi sürüyo soğudum ilaçtan resmen şimdide ferrum önerdi ama onu bile içmeye korkuyorum 😒
Ozgeyusuf Ozgeyusuf ferrum bana bişi yapmadı onun herhangi bi yan etkisini görmedim ama bu ilaç kabus gibi
nektarin_moms Ozgeyusuf gebelikten dolayı zamanla kan değerlerimiz düşüyor bu durum hem anneye hem bebeğe zararlıymış. En azından doktorunuza durumu söyleyip muadil bir ilaç kullanabiliriz. Bende gyno Ferro sanol kullanıyorum bu arada bana da mide bulantısı yaptı.
HGC Demir değerleri (Ferritin) düşük olunca verdi dr.um bana ben de ilk bi iki gün mide yanması yaşadım ama sonrasında geçiyor inşallah
Begdem Ultraslan40 sen ne kullanıyosun şu anda peki bana ferrumu önerdi ama muadilleri aynı aynı etki olmaz inşallah 😏
Smraozn12 Begdem bnde kullanıyorum 2kutu bıtmek uzere 1kutu daha var sabahları ac karına alıyorum başlarda mide bulantım vardı ama alıstm 🙂
Begdem online_mom solg Esralbs ben aç tok sabah gece denedim ama yok kötü yapıyo yaa bıraktım o yüzden bakalım bi de ferrumu denicem inşallah o da kötü yapmaz
Osmanlivatanim Mide yanması ağrısı yaptı kabız yaptı midemi bulandırdi ve sisirdi beni kilo yaptı bıraktım
Esralbs Canım doktor bana da aynı ilacı vermişti kansızlığım olduğu için aç karnına aldığımda hep kustum sonrasında durumu anlatınca tok karnına almamı önerdi şükürler olsun aylardır hiçbir sorun yaşamadım