Ftma_izmr Merhaba hanımlar, 2 li tarama testi yaptırmıştım temiz çıkmıştı, bugün doktora gittim rutin kontrole 3 lü tarama yapalım dedi kan istedi verdim,2 li test temiz çıkınca 3 lü ye gerek yok diye biliyordum içime şüphe düştü başına gelen varmı 🤔
Ftma_izmr 1dem ikili temiz çıktığı halde istemesi kafa karıştırıcı değilmi yaptırmamak ta olmuyor yani ben rahat edemem 😒
ezoterik Ben ikili test yaptirdim canim bi sorun cikmadi doktorum bu yüzden 3lu ve 4lu ye gerek yok zaten tarama yüzdeleri 2li kadar iyi degil dedi ama bunlar yerine ben fetal dna testini öneririm içinin rahat etmesi acisindan dedi ben yaptirmadim 21. Ve 23.haftalar arasi once kendim detayli ultrason incelemesi yapip sonra da ege üni.perinatolojiye yönlendiriyorum dedi kendisi ege de prof.zaten o yüzden ben güveniyorum 3 ve 4lu yaptirmiycam yani
Ftma_izmr ezoterik canım 2 li benim de temiz çıktı, aradan 1 ay geçti şimdi 3 lü test istedi açıklama da yapmadı insan da telaşlanıyor
Ftma_izmr ezoterik canım doktoruna güveniyorsan ona göre hareket et fetal DNA net garanti sonuç veriyor mu ?
1dem Ftma_izmr bence kötü bişey olduğu için değil zamanı geldiği için o da onun görevi sonuçta söylemesi lazım ama istemessen yaptırmazsın
ezoterik Ftma_izmr %99 sonuc veriyor canim ama ben detayli ultrasona girip sonraki duruma gore bakicam surece inş.gerekli olmaz ama bir durum görürse o zaman yaptiricam fetal dna