Symsglm Melteeeem tabi faydasını gördüm.ilk zamanlarda alışması zor oluyor kokusu yüzünden ama alıştım 😂
Hzlhakko Melteeeem vitamin alıyor musun decavit iyi geliyor muz kaşar kuruyemiş badem ceviz fındık meyve bol bol tüket
SenemEymen Melteeeem cnm kasar peynir sut yogurt balik tost ben yumurtadan tiksindm asla yemem ama digerlerini mutlaka yiyorum hatta tost aseriyorum diyebilirim 😁 birde keci boynuzu pekmezi ve muz muthis birsey kilo aldiriyor gercekten gecenlerde bir postta gormustum ordaki arkadasta demsti keciboynuzu pekmezi die gercekten dogruydu tavsiye ederm ayrics bunaltma kendini saglikla dogar Allahn izni ile sen boyle darlarsan kendini daha fena yaparsn kendini takma 30 haftadan snra kilo alimi daha fazlalasiyor bebeklerin
Melteeeem SenemEymen inşallah ya bende yemeye başladım o pekmezden yemek yesem belki sorun kalmıcak da yoğurtlu makarna yoğurtlu patates barbunya geçiştiriyorum et yiyemiyorum fazla süt ve süt ürünlerine yoğunlaşayım toplarım inşallah
Hamileanneler_25 Melteeeem Ispanak , kabak çekirdeği , muz , yumurta, süt, yoğurt, bunun gibi şeyler yesen yeterli olur zaten
ballicoreklerim Melteeeem ben ilk üç ay beyaz peynir yedim her gün yumurta ve mutlaka süt tükettim kilosu boyu haftasıyla uyumlu dedi doktorum ikizler iki hafta da bir kontrol gerektiriyor doktorum yolunda olduğu icin üc haftada görmek istedi bi kaç ay daha cok şükür ama yumurta ceviz süt muz kasar peyniri mutlaka öğünlerinde olsun canım
Melteeeem ballicoreklerim ilk altı ay hersey yolundaydı bu gittiğimde düşmüş geri zaten 6 Aydan sonra bebek kilo alırmış önceki yediğim hersey kendime galiba
Akyuz61 Melteeeem bende aynı dertten muzdaripim😔 bugün kontrole gittim normalde 26+4 günlük bebeğim ama doktor bugün 1 hafta geriden geliyor 715gr kilosu, 29cm boyu dedi. Aslında doktorum herşeyi iyi gelişimi falan güzel dedi ama bir hafta geriden geliyor diyince başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Perşembe günü tekrardan gidicez 🙏