Asli52 Bu platforma ben de hikayemi bırakmak istiyorum izninizle güzel anneler, anne adayları ve olmak isteyenler :)) 08 Ekim itibariyle başlayan ve gün içersinde bebeğin kendisini karnım da toplamasın dan kaynaklı sık sık kasılmalarım, nefes almakta güçlük çektiğim bir gündü hafif adet sancıları gibi kasıklarım dan bacaklarıma vuran bir ağrım vardı, bel bölgem de hiçbir şey hissetmediğim için pek oralı olmadım açıkcası. Ertesi gün aynı şeyler devam etti ve yine bel bölgemden yayılan bir ağrım yoktu( demek ki herkes te olmuyormuş ) 🤷🏻♀️ Akşama doğru saat 8 buçuk civarı wc ye gittiğim de bir de ne göreyim nişanım gelmişti. Hemen hastaneye gittik 0 açıklıkla yaşıtım yapıldı kanamam olduğu için neyse iş bundan sonra başlıyor tam 10 saat boyunca çektiğim sancı ile en son ölmek istiyorum dediğimi hatırlıyorum 😂7 cm açıklıkla doktorum acil sezaryen dedi çünkü bebeğim hem biraz yukarı da hem ensesinden geldiği için doktorum kafasına dahi dokunamadığını söyledi, eğer dokunabilseydi onu çevirmeye çalışacaktı ama olmadı bende kabul ettim daha fazla dayanamıyordum çünkü iyi ki kabul etmişim bebeğim kakasını yapmış çünkü hatta ameliyathane ye giderken yolda da suyum patladı ve her yerine bulaşmış tabi iyi ki yutmamış 😒😢 sonuç olarak zorunlu sezaryen ile 9 Ekim’de minik bebeğim kollarımdaydı. İnanın her şey de bir hayır vardır sonuç ta dünyanın en güzel varlığına kavuşunca hepsi uçup gidiyor. 🌰 Sormak istediğiniz merak ettiğiniz sorularınızı cevaplamaktan memnuniyet duyarım 🌸
Gulgulcan Asli52 Rabbim acısını göstermesin inşallah bende 8 ekimde doğurdum çevredekiler oturma diyor ya yürüyüş yap yada uzan dikişler için ee o oturmadan bebeğe bakamıyorum bunun hakkında bi fikriniz var mı
Asli52 Sabo3896 spinal istedim ☺️doğduğun da sesini duymak onu görmek istediğim için. Çok teşekkür ederim 🥰
Asli52 Sabo3896 insanoğluyuz illaki korkuyoruz şahsen ben çok korktum ama sonunun güzel olacağını bilmek insana herşeyi unutturuyor 🌸 toplanma süreci ilk gün ve ilk yürüyüş zor şuan 3. Günümdeyim kendi işlerimi görebiliyorum 🙏🏻
Deletedmom0065 Asli52 Allah yavrunuzu size bagislasin canim ay bize de nasip olur mu o gunleri gormek sanki hayal gibi🤗 istanbulda misiniz? Hangi hastanede oldunuz acaba?? Dogum icin kararsizim o yzuden sordum memnun kaldiysaniz:)
Asli52 Deletedmom0065 amin çok teşekkür ederim ☺️ Evet İstanbul Maltepe de Dragos’ta yaptım çokta memnun kaldım 🙏🏻
Zeynep145 Gulgulcan üstüne ilk günler oturup dikişlere baskı yapma demek istemişler deniz simitine otur bir kaç güne normal oturtabilesin
Asli52 Gulgulcan valla çevredekiler hep bir şeyler söylerler çokta kulak asmamak lazım mecbur oturmak zorunda kalıyorum bende sırtıma yastık koyuyorum kalkerken yana dönüp sabit bir yerden tutunup o şekilde kalkıyorum ☺️
Cancana Asli52 çöküvere KALMADI demi en büyük hayalim 38 hafta 3 4 gibi doğurmak zorunda güzel güzel büyütün
Asli52 Deletedmom0065 çok şükür hiç baş ve bel ağrım olmadı özellikle ilk yürüme de olabildiğince karşıya bakıp yürümen gerekiyor sağ, sola ya da aşağıya bakmaman lazım o zaman şiddetli baş ağrıları olabiliyormuş