FerhanSerkanEilmez dorukayra aminnn aminnn inşaallahhhh Rabbim sağlıklı sıhatli huzurlu mübarek günleri yaşatsın bi ömür boyu Aminnnnn
Sumeyyekaya dorukayra yok bnim gobegim cok cikmadi ama 2 ay falan var doguma o surecte cikar die dusunuyorm gobek buyudukce daha zor olacak bel agrisi da artar iyice ama ne yapalim prenses saglikli olsn da agri cekmeye raziyim 😍😍😍
Ebrush dorukayra evde mayaladığınız yoğurdun suyunu için 2-3 kaşık.çok çabuk etki ediyor,süt gibi gaz da yapmıyor.şifa olsun inşallah ben öyle yapıyorum çok iyi geliyor
Ilkannelik dorukayra gaviscon iti geliyor tabi doktoruna sor yinede gerçi hepsi onu öneriyor ama olsun sen sormadan içme. Birde 3 yudumda süt iç oda çare oluyor. Uyurken yastığını olabildiğince yüksek tutup uyumaya calis
dorukayra Ilkannelik ilaç için şimdi çok aşırı olmuyor diye diğer yontemlerle geçirmeye calisayim son çare gecmezse doktoruma söylerim cnm teşekkürler 😊
Gulsum94 dorukayra ben tatlı yediğim an mide yanması geçiyor midem ekşime yapınca bir çikolata yiyorum çok iyi geliyor 👍🏻
Sumeyyekaya Gulsum94 ayy keske bnde de oyle olsa bn cikolata yiyince mide fesati geciriyorm resmn sanki icimde ejderha var midem den yemk borusuna dogru alev topu gonderiyoo😱😱😱😱
dorukayra Gulsum94 oda guzelms😊 tatlı yedim ama hc etki yapmadı bende 😕 zaten bu ay kilo alımim fazla oldu çok tatlı türü yememeye çalışıyorum
Gulsum94 Sumeyyekaya bana kalsa 7/24 tatlı yiyerek geçiricem hamileliği kısıtlayamıyorum yedikçe çok mutlu oluyorum
Annikko GizemDoan Soguk süt iç bir buyuk bardak, bır saat ıcınde gecmezse veya sureklı agrıyor sut ıse yaramıyorsa mıden yanmaya basladıgında bır seker kasıgı gavıscon iç rahatlatır kuzum
SmerKa Sedafirat bende özellikle dışarıda yediğimde aynı şeyi yaşıyorum evde yiyince rahatım bende bu konuyu açmıştım aynı kelimeleri kullanmışız resmen vana ayva tavsiye etmişlerdi gerçekten rahatlatmıştı dene istersen bi geçmiş olsun