Neslihancoskun Arkadaşlar 31. Haftadayım yaklaşık bi haftadır sabah uyandığımda ağrı oluyor yemekten sonrada aşırı yanma oluyor kontrolümede 2 hafta var direk eczaneden alıp kullanabileceğim bi ilaç var mı yada doğru mu böyle bişey yapmam bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem 🙏
Songultombul123 Neslihancoskun şurup alma bence ben kac kutu bitirdim o an geciriyor ama geri basliyor kesinlikle mide koruyucu kullanmani tavsiye ediyorum doktoruna da sor benim 3.hamilelgim hep oyle kurtuldum bu yanmalardan adi lansor mide koruyucu
Songultombul123 Neslihancoskun suruptan gun icinde 50 sefer içersin ama mide koruyucu hap 2 gun garanti kesiyor ne yersen ye yanmiyor miden
Hllhnm Neslihancoskun merhaba benım de sizin gibiydi dojyprum bi ilac verdi ac karnına bitane gunlum içiyorum cok rahatım artık
Neslihancoskun ZAsk Teşekkür ederim direk alsamda sıkıntı olmaz değil mi yani herhangi bi zararı varmıdır sizce
ZAsk Neslihancoskun Vallahi ilk oğluma hamileyken doktorum '' hamileler için '' diyerek onu verdi. Aklınızda kalmasın eczaneye sorun.
Hande3636 Neslihancoskun yok cAbım 28. Haftamdayım 1 ayrıdır kullanıyorum gaviscon şurup anında kesiyor. Uyurken yastığını bazanın başlığına dayayabilirsin. Bebeklerin reflü yatağı gibi gece kaynamamı kesti
Neslihancoskun Hande3636 Teşekkür ederim deniycem en çokta sabah uyandığımda yaşadığım ağrı rahatsız ediyor inşallah işe yarar
Neslihancoskun Songultombul123 hım normalde mide koruyucu içerdim herhangi bi ilaç kullanırken midem çok hassastır çünkü ama hamilelikte kullanıymıyor diye biliyordum doktoruma da hiç sormamıştım bunu mutlaka danışıcam teşekkür ederim 😊
Neslihancoskun gulsenkonakli şişelerce içtiğinize göre çok fazla etkili değil anladığım kadarıyla ama ne yapalım kısa süreliyede razıyım baya kötü olmaya başladı çünkü 😏
Songultombul123 Neslihancoskun inanin kac kutu şurup bitirdim benim midem cok yanma yapiyrodu surup o an gecirdi ama 10 dk sonra bidaga basliyor.doktorunuza danışın mutlaka .saglikla gelsin bebeginiz insallah😊
gulsenkonakli Neslihancoskun yo aksine çok etkili ama benm erken başlıyor mide yanmam 20. Haftada başladı özellikle akşamları, yatmadan içiyorum muhakkak tabi doğuma kadar baya şişe birikiyor😂
Slinn Şuruplar anlık rahatlatıyor bunu tecrübe edindim. Mutfakta içip yatağa gidip yatana kadar sadece süresi. Eşim artık rennie şurup almaktan bıktı sadece üç gün gidiyor şişesi gaviskonun tadını da ben beğenemedim yutamadım🤷🏼♀️Sanırım en iyisi soğuk ayran onunla idare ediyorum iki gündür
Neslihancoskun Slinn hadi ya ben yanmadan çok ağrıdan rahatsızım yemek bile yiyemez oldum sürekli midemde ağrı oluyor
Ayseglshn Canım benımde midemde feci bir ağrı su içerken bile yanma vardı gavıscon şurup kullandım gunde en fazla 2 kez içtim işe yaradı suan iyiyim aç kalmamaya çalış acıkmaya başlayınca yanma yapıyor bende
Neslihancoskun Ayseglshn yani evet çoğunlukla sabah kalktığımda açken oluyor ama ağrıdan dolayıda çok fazla yiyemiyorum artık