Aynur_Aksu Hatice_001 bende 7 haftalık hamileyim ara ara oluyor bana da sanki adet sancısı gibi ama bişey olmuyor kanama vs olmadığı sürece
Minikhatunn Hatice_001 evet tatlım normal 12 haftalığım hala kasık agrım var rahmin büyüdüğü İçin ve bebek Yerine yerleştiği için kasık agrıları oluyormuş anormal bir durum var sa tabi bi doktora görün derim
Mucizemleben Evet normal hatta kanamaniz bile olabilir lekelenme seklinde agrili olmadigi surece korkulacak bir sey yok rahim duvariniz gebelik icin kalinlasiyor ve rahminizde buyumeye basliyo
Greyy90 Canım bende 5+4 haftasındayım bazen sancıdan kıvranıp yatardım bazen gece uykumdan uyandıracak derece olurdu geçerdi sonra doktora söyledimok normal yerleşme sancısı adet söktürür gibi olur demişti kanama gelmediği sürece problem yok demişti çok şükür şimdi çok nadir yaşıyorum o da ufak tefek sancılar
Merveeex Ben 17 haftalığım gebe olduğumu öğrendiğim günden beri agırıyor rahiç büyüdüğü için agırıyor canım kanama olmadığı sürece endişelenecek bişe yok