huysuzpanda Kızlar merhaba 👋 Uzun zamandır bu çantada gözüm var, aslında buradada araştırdım ama 2018 gönderileri mevcut. Bu sene lequeen çanta siparişi veren varmı aranızda? Nerden söylediniz öğrenebilir miyim? Çok fazla instagram hesabı var bitürlü güvenemedim kopya hesaplar da var... Bi çok annenin bu çantayı aldığını biliyorum oyüzden konu açim dedim 😊şimdiden teşekkürler 🙏
Beyzanurlina huysuzpanda içi okadar gereksiz bi darlık varki çantanın modeli buyuk ben mesela sırtta sevöedıgım için almadım kuşum bebel arabasına asmaya çanta aldım hm den
Tugceee123 huysuzpanda ben e bebekten aldım 150 liraya kamuflajlı biraz şık oluşuna para verdim ben önemlidir şıklık 😀 anne de olsam kokoşluktan vazgeçmem 200 liradan düşmüştü 150 TL’ye
nslem ben aldım canm aliexpresten sipariş vermştm 1.5 ay içnde elimdeydi çok qüzel çok kaliteli fiyatıda türkiyede satılana qöre daha uyqun
etahirovic Ben bu sayfadan aldım. Çok güzel geldi çanta https://instagram.com/babyandmoreee?igshid=5tgzgtyqiytq
huysuzpanda nslem çok iyiymiş fiyatı, bana aldığın satıcı adını verebilir misin peki? İnstadan yazıştım ama ön sipariş için bi tcmi istemediği kaldı güvenemedim. Aliexpressten bakıyorum şimdi.
Mervecilek Canım ben ebebekten aldım mobil uygulamadan sipariş berdim 59.99 du fiyatı bide kargo ücreti vardı 8 tl civarı tavsiye ederim gayet güzel
huysuzpanda nslem teşekkürler 🙏 sipariş verdim Kasım sonuna gelir herhalde 😁ama olsun baya ucuza geldi ❤️👍
nslem huysuzpanda yaa rica ederim canım iyi yapmşsn fiyatlar benm aldqma qöre biraz yükselmş ama burdakilerden yine iyi umarım memnun kalırsn hayırlı olsun 🥰