Fatmanurozgr Denizinannesi1 38+2 Bzde agrlr felan var 🤦♀️ ama gelmeye pek niyetli degl gbi rahatı yernde sanrm 🤭
Serapozdemir Denizinannesi1 ne nişan ne sancı birşey yok ama bugün sabahtan başlayan bir bacak ağrım var ki üstüne basamıyorum gelmiyor bu bebişler ben çok yoruldum bikaç güne daha gelmezse zaten normal doğum olamayacak 🤷♀️😔
Mybabe_mom Denizinannesi1 bende kasık ağrısı var inceden inceden. Geceleri baskı oluyor gibi alt taraflara onun dışında başka da bişey yok 🤷🏻♀️
mf_ozturk Mybabe_mom bende ayni durumdayım. Arada hafif kasık agrisi ve ozellikle gece alt tarafta baskı. Bizde gece 12 den sonra 38 olucaz insallah
Mybabe_mom mf_ozturk Bu yaşadıklarımız henüz yalancı sancı da değil galiba değil mi? Allah hayırlısıyla doğum yapmamızı nasip etsin 🤲🏻 Birazcık korkuyorum, çabucak atlatmak istiyorum 😅
mf_ozturk Mybabe_mom yalancı sancı diye biliyorum canim düzensiz ağrılar. Bende de korku vardı da simdi sadece dogsun da diye bekliyorum. Nedense korkum bi anda gitti🤷♀️
SedaA25 Denizinannesi1 38+5 oldum arada sanci oluyor hem belimde hem karsiklarimda Geciyo sonra gelmeye niyeti yok benimkininde 🤷🏻♀️
rabiaclkmst Denizinannesi1 38+4 üz arada gelen hafif kasık ağrısı dışında bizde de bir hareketlilik yok sadece bugün aşırı derecede kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum kızlar bu tarz bi sorun yaşayan var mı aranızda
Mybabe_mom mf_ozturk anladım. Demek ki yalancı sancılar bunlarmış ☺️ Ay inşallah benim korkum da gider. Umarım bir avazda yavrularımıza kavuşuruz 🙏🏻
YesimOzan Bel ağrısı ve baskı var ama daha beyefendinin niyeti yok dönmedi bile nişan falan daha hiç yok bekliyoruz sadece
Esmylmz YesimOzan Bende 38 oldum ama hala dönmedi.Dönse doğumla ilgili bir durum beklicem de şuan bişey olmasın diye bekliyorum 🤪
hedo Denizinannesi1 bende 37+2 yim dün nst de sancım çıktı ama düzensizdi doktor hem çatı muayenesi yaptı hemde açıklık var mı diye baktı 1-2 cm var yumuşama olmuş rahimde dedi ama bakalım beyimiz ne zaman gelmek isteyecek 😊