Ozge1044 Merhaba kızlar ben reglime 10 gün varken dayanamayıp erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi çıktı 2 gün sonra yani reglime 8 gün varken kan verdim 1.20 çıktı ama şuan 2 günüm var ve sol kasığımda batma var ve sık idrara çıkıyorum sabahları mide bulantısı ve ara ara baş dönmesi var gögüslerim de şiş ve kararmalar var Regl de olabilirim ama idrar testinde neden ikinci çizgi çıktı anlam veremedim 1.20 değerim 8 gün içinde yükselir mi acaba
Ozge1044 Ozge1044 Ha unutmuşum bide reglime 11 gün varken pembe kanamam oldu bu kanama 2 şer gün arayla azar azar geldi yerleşme kanamasından şüphelendim
Bayrakoglu69 Ozge1044 beta değeri günden düne yükselen bi değer , o yüzden sen bir hafta sonra tekrar kan ver hersey netleşir ❤️🙏
gizembas Canim uzulmeni istemem ama benim bir arkadasim on gun onceden ogrenmisti olsan degerlerin yukselir yani 1.20 ye gore degilsin ama insallah oteki ay olur ya da ben yanilirim 🙏🏼
Ozge1044 gizembas ne bileyim erken yaptırdım diye düşündüm ama doğru söylüyorsunuz olmaya bilir büyük ihtimalle
Momof2child InSALLAH GEBESINIZDIR.O TESTTE CIKAR CANIM HAMILE OLMADIK ZAMANDA BILE.BENDE 3KERE OYLE CIKDI AMMA INSALLAH SIZ HAMILESINIZDIR
Ozge1044 Momof2child ya inşallah ama Regl olacak mış gibi agrılarım var ümitlenmek istemiyorum o yüzden