Ayse1608 Merhaba adet tarihime göre 7+3 üm ama doktora göre 6+5.Aradaki fark kapanır mı ileride hangi tarihi baz almalıyım ?
HakanSerpilAkbulut Ayse1608 bende geç dollenmeyim doktorum son adet tarihimi kendi ayarladı ultrason haftama gore
Eymirinannesi Ayse1608 [bilinmeyen] benimde 9gün gerideydi fark 6 ya düştü şu an 12haftalık. Sizlerinde düzelir
Senem06 Ayse1608 benim de geç döllenme 3ekim di doktor 9ekim dedi ultrason dan ayarlıyorlar hiç bir sıkıntı olmuyor
Ayse1608 HakanSerpilAkbulut bende öyle yapayım o zaman programda hergün bebeği takip ediyorum neler değişti diye
Busranrunal Ayse1608 canim bende normalde 16 haftalık hamileyim ama geç döllenmeye 15 hafta görünüyorum ama aradaki fark.benim kapanmadi dr son adet tarihimi değiştirdi benim döllenmeye göre hesaplama yapıyoruz
Busranrunal Dr kendi yapiyo zaten canim benim.ilk bebegim de geç döllenmeydi ondan çok telaş yapmadım sağlıklı bebeklerim haftalarına göre uyumlular inşallah yavrularımız ı sağlıklıca kucağınıza aliriz
Ayse13 Benimde 6 ocak sat geçen hafta doktora gittiğinde 7+3 olmamız gerekirken 6+6 çıktı 4 gün geriden geliyoruz galiba doktor olur böyle bunu baz alcaksın dedi 😧
Fulden Bende normalde 14+4 üm ama geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden gidiyoruzz 🙂 korkulcak birşey yok hamişler sadece yumurtlama gününü son anda tutturp son dkka golu oluyo🙂