ylzaht Sizce ultrason kilosuna inanmalı mıyız? Bebeğim hiç kilo almıyor. Makinalar yanılıyor olabilir mi? Doğuruncaaa bebeğinin kilosu değişen var mı yoksa ultrasonda ki gibi mi çıktı 😄😄😄
seymakumatarnsf ylzaht Dün bir arkadaşım ile konuştum. En son ultrason kilosu bebeğinin 3500-3600 falanmış. Doğduğu kilo 4400 müş😂Yani oynama olduğu kesin☺️
Sahreyldrm ylzaht değişiyor kuzum ya ben ilk kızımı 32 haftalık dogurdum doğuma girmeden 2250 dediler 1800 doğdu kızım
ylzaht Medinee23 Ya 3 haftadır hep 2700 kilo diyorlar ama bebek sağlıklı diyor neden kilo almıyor sizce yanlış mıdır ölçümler
Cansu_okan Sevilypc cnm neden erken doğum oldu bir sorun mu oldu küvezde fln kaldımı bebeğin önkü benim de erken doğum var bebeğin eşi yaşlanmaya başlamış 34 haftadayım
Hem25 ylzaht banada ikinci hafta oldu 2400 dedi ama sükür suyumuz iyi kalp atısı iyi , vurusları iyi bende bugun artık burdaki arkadaslardan gördügüm kadarıyla yediklerime cici bebe ekledim pekmez ekledim bide avokado eklicem bakalım alıcak mı ?
Babyymamaa ylzaht bnm de en fazla 100 gr alıyr haftalk hatta bu hafta hiç almamş yanlşlk vardır inşallah özele gdyrm bi de 40 haftalğz