istanbullugelin_ Güzel anneler size bir şey soracağım sadece meraktan bir anket yapıyorum. Cinsiyeti belli olanlar için bir soru, eğer bir kaç gün geciktikten sonra yaptığınız hamilelik testi koyu 2 çizgi şeklindeyse bebek erkek olurmuş, fakat geciktikten 8-10 gün sonra teste çıkıyorsa veya çizgilerden biri koyu biri silik gibiyse kız oluyormuş. Bu tamamen bir ebenin söylemi 🤗
Mervesbaby istanbullugelin_ 3 gün geçildiğinde yaptım test ne silinti ne çok belirgin oğlum olacak nasipse :)
Arasemra istanbullugelin_ Adet görürken değil adetin olması gereken günde 😉 Yanlış okudunuz sanırım 😊
Canannncan Allahııım usandım 🥴yok sağına yatıyosan erkek soluna yatıyosan kız, yemeği solla yiyosan erkek sağla yiyosan kız, günde 10 kere hapşurıyosan kız 10 dan azsa erkek 😂😂😂uydur uydur gitsin. (Bunları ben şuanda uydurdum yanlış anlaşılmasın okadar saçma herbiri yani )Ya bi bırakın ya ultrasona bi doktora hey Allahım
Berdogan Ne önemliymiş bu cinsiyet meselesi yahu herkes bi cinsiyet bulma yöntemi atıyor ortaya.. sağlıklı sıhhatli ahlaklı imanlı olsunlar da varsın 40 hafta cinsiyet öğrenmeyeyim ben razıyım 🤲🙏