Esqes Hilal_Rasim randevu alırken acilde yazıyor da o yüzden sordum teşekkür ederim bir de 150 tl ödedim demişsiniz neden ücret ödeniyor?
Deletedmom2224 Hilal_Rasim bende ondan sordum bir sürü bina her yer çok karışık 😂 neyse randevuyu bi bulalım da inşallah onu da hallederiz 😊
Mrspahay Cigdem0707 Altan hocanin numarasi var mi sizde? Kendisine kolon hstanesinde calisirken gitmistim.Suan ulasamiyorum malesef.. Internetteki numarasi da hep mesgul🤷🏻♀️...
Hilal_Rasim Esqes kadin dogum acilde yeri zaten :) en ust tarafta binasi biz tabelalara aldanip baska bir binaya gitmistik sonra baya bi dolanmak zorunda kalmistik 🤦🏻♀️ universite hastanesiya bide yapan profesor yari özel oluyor o yuzden ucret odeniyor.
Esqes Hilal_Rasim bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim ☺️ son sorum gittiğiniz gün ayrıntılı yapılıyor mu? Benim 20. Hafta olmuş oluyor da
Hilal_Rasim 2annesi siyah beyazdı. Muayene sirasinda hic konusmuyor kendisi detayli bi sekilde herseyini inceliyor muayene bittikten sonra bilgilendirmeSini yapiyor birde size bi kagit dolduruyor ve ultrason resimlerini verip kendi doktorunuza gostermenizi soyluyor ☺️
Hilal_Rasim Esqes zaten sadece detayli yapiyor kendisi gunde 7 hastaya bakiyor 😊 Normal muayenesi yok ☺️
Tusubasa 2annesi Esenyurt ta Altan Cebeci var çok iyi bir hekim perinatoloji çokta ilgili ikizde 600 olması lazim
2annesi Tusubasa sizinde ikiz bebekmi acaba ? Ptesü günü arıcam da tam bilgi alcam . Renkli çekiyor dimi foto video veriyor ? Birde ne kadar sürüyor ? Ben baska bı yere sordum 850 tl 1 bucuk saat suruyomus ikizlerde bazen 2 bucuk saat olabılıyomus
Cgdm05 Bezmialem mehmet serdar kütük kendisi mükemmel bir soktordur ve çok ilgilidir tavsiye ederim 300 tl ücret
2annesi Cgdm05 bezmi alemi aramıştım ama 18 haftaya kadar muane olmam gerkiyormuş daha sonrasında doktor randevu vercekmiş ama 1 1 bucuk ay doluymus
Cgdm05 2annesi hmmm doğru serdar bey çok dolu ben onu unuttum ama çok kibar belki yüzyüze rica edersen araya sıkıştırır ki beni öyle yapmıştı sağolsun
Tusubasa 2annesi Yok ben tek gebelik ama arkadaşim ikiz için gitti ordan biliyorum :) 45 dakika tek gebelik 1 saatte ikiz gebelik icin dedi ama bebeğin durusuna gore filanda saat uzuyabiliyor. Renkli çekiyorlar cd veriyorlar ve whatshapptanda gönderiyorlar :)
Aslgly 2annesi cuma günü yaptırıcam inşallah. şişlide osman özyurta gidicem. bana kendi doktorum önerdi. 450 gibi bir fiyat verdiler. bende özellikle perinatolog olmasına özen gösterdim :)
2annesi Tusubasa evet benim sorduğm yerde 1 bucuk saat bazen bebeklerden dolayı 2 bucuk saat olabılıyo dedıler
Sevo9090 2annesi benim de ikiz gebelik suan 25.haftam. 20.haftamda yaptırdım. Prof. Alkan Yıldırım. Muayenehanesi Bakırköyde. Kendisi Çapa'nın bir profesörü. Ücreti de 1000 tl. Fazla da gelebilir tabii ama ben ikiz gebelik oldugu icin cok önemli oldugu icin isin uzmani birini seçtim. Butcemi de ayarladim ona gore. 1 saat 10 dakika sürdü bu arada. Hastanelerden de zaten ikiz için 500den asagi fiyat almadim. Kaldi ki cogu perinatolog degildi.
Haticemre21 2annesi bende 19.haftamdayım bu arada bana demedi hic bsy erken yada gec kalmssn gibisinden haftami soyledm yeni muayne oldgm icin etmedi muayne gerek görmedi