asya89 Arkadaslar merhaba☺️ 15 haftalik hamileyim, golcuk aile konak hastanesinde numan beye gidiyorum kendisinden memnunum cok rahatlatan ilgili bir doktor ama hastane konusunda emin olamiyorum :( kocaeli acibademde dogum yapmis ya da baska bir hastane de olabilir yorum yapacak (iyi-kotu) var midir? Simdiden tesekkurler☺️
Hamileanneler_25 asya89 özel cihan hastanesinde emine özdemir doktorum çok memnunum ilgili güler yüzlü herşeyi ayrıntılı anlatan biri . Izmit konak hastanesinde en çok duyduğum doktor erkan türköz temel bey falan var onlarda çok yoğun diye biliyorum
Zeyd22 Bende sezeryan olcam özel cihan hastanesinde emine Özdemir i düşünüyorum bakalım Ocak sonunda doğumum olcak ilkini de özel Marmara hastanesinde yaptım hiç memnun kalmadım oradaki Doktorum da Reyhan arpacıydı
Hamileanneler_25 Zeyd22 bende cihan hastanesi emine ozdemire gidiyorum çok ilgili konuşkan bi doktor herşeyi iyice anlatıyor güler yüzlü biri inşallah şubatın ilk haftaları dogumumu o yapcak
Zeyd22 Hamileanneler_25 ya doktor iyi ama hastane konusunda biraz endişeliyim doğumhanesi felan nasıl onu merak ediyorum çok korkuyorum bide ikinci sezeryanım olcak ☺️
Bserappp Zeyd22 bende cihan hastanesi emine Özdemir e gidiyorum 5 hafta sonra da Doğum olacak Allah'ın izniyle 🙏🏻🤗
asya89 Tesekkurler kizlar hepimiz bebislerimizi saglikla kucaklarimiza alalim insallah☺️ Aile konak la ilgili yorumu olan var mi peki?