Esesen Susuyyy yerleşme de olabilir düşük riski de olabilir canım. Bir doktoruna görünmelisin. Bu süre zarfında da bol bol yat, ağır kaldırma, uzanma yukarıya ve cinsellik yaşamayın. Ne olur ne olmaz
Sumeyye_g Susuyyy 2 haftalık mı çok erken nasıl öğrendiniz öyle 2 haftalık kontrol edin akıntılarınızı normal bişey değil bu yerleşme kanaması derler ama herkeste aynı olmuyor işte kanamaya dönüşüyor sonra doktor kontrolünüzü verdiği ilaçları aksatmayın fırsat buldukça uzanın yatın iş yapmayın yine
Deletedmom270 Susuyyy akıntı olabiliyor ilk zamanlarda açık pempe ve kahverengi akıntı korkmani gerektirmez eğer ki kırmızıya dönerse akıntı ozmn tehliye teşkil ediyor inşallah bir şey çıkmaz kan sonucun da kendini genede yorma genelde uzan sonuçlar çıkana kadar
Susuyyy Esesen gittim görülmeyecek kadar küçük dedi yinede ultrason baktı pazartesi için kan istedi 200 ise degerler normal sorun yok dedi 50 ve altı ise kimyasal gebelik veya düşük dedi dua edin bana lütfen pazartesi sonuç güzel çıksın
Esesen Susuyyy acilde kadın doğum olmuyor genelde delete gidiyorsan şimdi kalk git direkt doktorun odasına anlat durumu bakabilir misiniz diye kanama sonuçta bakar kesin ben bir kaç kez başka bir durum için gitmiştim doktor inisiyatifi ile direkt sıra vermişlerdi bankodan
Esesen Susuyyy bir an önce çık ki doktorlar yerinde olsun acile gidersen yine aynı olur. Öğleden sonra çok hasta olmaz zaten
Gulcanali Doktora gitmelisin benimde kahverengi lekelenme var düşük riskim varmış progestan verdi doktor
Sslnry77 Gulcanali düşük riski nasıl anlaşılıyor alttan mı bakıyor yoksa ultrasondan mı? Kahve lekelenme bende de oldu bir iki gün
Susuyyy Efuchama unarım bişi yoktur ben ögretmenim öyle çok yorulmuyorum da şimdi hastaneye gidiyorum umarım güzel şeyler duyarım
Gulcanali Sslnry77 baştan ultrason ile baktı gördü kanama vardı kese etrafında kalp atışları için alttan muayene etti sonra
Esesen Susuyyy inşallah bir sorun çıkmaz Allahın izniyle. Ama sen pazartesi ye kadar çok dikkat et kendine hiç yorma kendini yat bol bol ve bol bol pekmez ye kan yapar çocuğa şuanda kan lazım bebişe.