Ngrs Ultraslan40 İyi misiniz ? Tansiyonunuz yükseldiği için mi doğuma alıyorlar ? Allah yardımcınız olsun🙏🏼
Ultraslan40 Ngrs evet canım tansiyondan yükseldi ama çok şükür iyiyim biraz ağrım var bebekte iyi diyorlar
Ultraslan40 Ceyda28 canım dün tansiyonu düşüremediler Doğum oldu çok şükür bebek küvezde benim de ağrım var biraz
Ceyda28 Ultraslan40 çok sevindim ikimizinde sağlıklı olmasına Rabbim tez zamanda kucağına almayı hayırlısıyla evinize dönmeyi nasip etsin inşaAllah
Ngrs Ultraslan40 Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin aklım sendeydi iyi olmanıza çok sevindim🙏🏼🙏🏼
Ademnilay Ultraslan40 canim cok gecmis olsun Allah Tez zamanda bebrgine ve sagligina kavustursun seni peki kac haftalik dogum yaptin
Ultraslan40 Ngrs iyiyiz canım ama bebeğin süte ihtiyacı var ama benim de sütüm yok ne yapacağım bilmiyorum rezene çayı aldım ama hala aynı durum yazık bebeğim de damardan serumla besleniyor daha küçük olduğu için mamada yasak:/
Labaysenur Silangulenyuzlu tabi ben sağlık personeliyim bilmiyorum,sizde doktordan da iyi biliyorsunuz benim .böbrekler,karaciğer boşuna yıprandı plesanta dalanda çocuğumu öylesine bıraktı,ve ben ne yaşadığımı bilmiyorum öylemi diyorsunuz.
Labaysenur Silangulenyuzlu geç preaklampsi denilen olayı bi araştırın yada bi sorun bi doktora profösöre perinatologa falan oldumu.benim bütn raporlarım mevcut ağır preaklmapsi ile doğurduğuma dair ve ben son ana kadar zaten hastanede çalışıyorum tansiyonum 11/7 yada 10/6 dıydı.doğumdan sonraki 1 sene boyuncada hep kontrol altında kaldım.karaciğerin aşırı büyümüştü ,böbreklerimde öyle
Ngrs Ultraslan40 Humana still tea alın çok işe yarıyo bir de galactago ben ikisini de kullandım artış olmuştu Allah yardımcınız olsun dualarım bebeğinizle ve sizle♥️
Ultraslan40 Nisanurnur canım benim yüzümde elimde ayağımda şişlik vardı ben öyle anladım başka da belirtim yoktu, sen ne durumdasın
Nisanurnur Ultraslan40 benim de ayaklarim cok sisti en son arti 1 di protein tansiyonda 14 persembe gidicem ins ilk hamilelegmde benide 17 tansiyonla hemen aldilar
Ultraslan40 Nisanurnur canım senin daha yeni çok şükür ki değerlerin çok yüksek değil benimki +4’tü düşün öyle aldılar, rabbim seni evladına bağışlasın çok stres yapma
ozgens Ngrs kaçak düzeyine bakıp bebeğin hayatını devam ettirebikecegı haftaya kadar mümkünse anne karnında tutmaya çalışılıyor. Doktornuz gerekli yönlendirmeyi ve riskleri söylemiştir.