Tekitakume Arkadaşlar hepsi burada da aşağıda linkini verdiğim çanta da ciddi bir indirim olmuş. Ama emin olamadım doğru mudur acaba . Alınır mı bu çanta kullanışlı olur mu ? https://www.hepsiburada.com/weego-all-star-anne-bebek-bakim-cantasi-lacivert-p-HBV000009GUG7?magaza=Hepsiburada
Ceyda28 Tekitakume bence güzel suda geçirmiyor kullanışlı duruyor birçok gözüde var ben olsam alırdım ama tercih sizin.
Seda_123 Tekitakume E bebekte anne bebek bakım çantası 60 lira bence o kadar para verecegime e bebekteki çantayı almak daha mantıklı
Tekitakume Bende alayım diyorum ama black friday adı altında kasımda indirimler olacakmış o zamana mı bıraksam diyorum doğumum ocakta benim hoş o zamana bebek arabasıyla park yatağı alacaktım ama bu da alınır diye düşünüyorum.
Tz1 Tekitakume ben bunun benzerini bulunduğum yerde bir mağazadan aldım 110 na ben çok kullanışlı geniş ve bölmeli alabilirsiniz
Cagla22 Tekitakume modeli daha güzel olanını instagram dan istettim hemde 100 tl çokta güzel geldi kaliteli kullanışlı canm